DailyTech 61 Tuşlu USB Dijital Klavye Piyano Profesyonel Büyük Çocuk Müzikal Elektronik Piyano Taşın

1.049 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

DailyTech 61 Tuşlu USB Dijital Klavye Piyano Profesyonel Büyük Çocuk Müzikal Elektronik Piyano Taşın

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: gmsticaret Satıcı Ünvanı: GÜNER KÖK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4002186540000001 Vergi Kimlik Numarası: 5820172363
    Bu ürün gmsticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DailyTech 61 Tuşlu USB Dijital Klavye Piyano Profesyonel Büyük Çocuk Müzikal Elektronik Piyano Taşınabilir Çocuk Oyuncak Müzik Aletleri Özellikler1. Çoklu fonksiyonlar:Elektronik klavyemiz 61 tuşa, çeşitli enstrüman seslerine, davul eşliğine ve oyun deneyiminizi geliştirmek için gecikme, titreşim, kayıt, programlama ve diğer işlevleri sağlayan çeşitli akıllı tuşlara sahiptir.2. Net ses kalitesi:Çift hoparlörlü dahili olarak, % piyano klavyesi 'imiz müzik yaratma için ilham bulmanıza yardımcı olan net ve yüksek kaliteli ses üretir. Ekli mikrofon da çalarken şarkı kaydetmenizi sağlar.3. Taşınabilir tasarım:26.77x7.87 x 2.17in ölçüsü, müzikal klavyemiz hafif ve taşınabilir olup, açık havada veya hareket halindeyken yanınızda olmanızı sağlar. Hem iç hem de dış mekan kullanımı için çok yönlü hale getiren standart bir güç adaptörü ile güçlendirilebilir.4. Dayanıklı malzeme:Yüksek kaliteli PS + ABS malzemelerden yapılmış olan dijital klavyemiz sağlam ve dayanıklıdır ve sık sık uygulama seanslarında bile uzun süreli kullanım sağlar.5. Yeni başlayanlar için uygundur:Orta anahtar gücü ile, çocuğumuzun piyano klavyesi parmaklarında zorlanmaya neden olmadan uzun süre pratik yapmak isteyen yeni başlayanlar için uygundur. Oyun becerilerini öğrenmek ve geliştirmek için mükemmel bir fırsat sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver