D-Smart D Smart Blu Akıllı Kumanda

68 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

D-Smart D Smart Blu Akıllı Kumanda

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Emre Digital Satıcı Ünvanı: TEYFİK ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2400013298
    Bu ürün Emre Digital tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Orjinal d smart blu akıllı kumanda
Geri Bildirim Ver

D-Smart Blu Go Kumandası Uydu Orijinal Yeni Nesil Akıllı TV ve Uydu Kumandası

D Smart akıllı kumanda TV kanallarını ayarlamaya ve değiştirmeye yarayan bir cihazdır. Ürün sayesinde birçok işlem uzaktan yapılabilir. Üzerinde bulunan tuşlar ses ayarını, kanal değiştirme ve kanal kurulumunu yapar. Sadece D-Smart üzerinde kontrol sağlamaz, TV kanallarını da kumanda eder. Tek bir cihaz yardımıyla istediklerinizi yapabilirsiniz. D Smart Blu kumandanızda bulunan TV tuşuna basarak kumandayı televizyon moduna alabilirsiniz. D-Smart akıllı kumanda birçok farklı cihazla uyumlu bir şekilde çalışır. Ürün kullanılmadan önce TV alıcısına bağlanmalıdır. Eksiksiz ve doğru yapılan kurulumundan sonra evinizde dilediğiniz her noktadan kullanabilirsiniz. Oldukça kolay kullanıma sahip bu ürün size pratiklik sağlar. Kumandada direkt olarak ana menüye giriş tuşları da yer alır. İstediğiniz ayarı ana menüden kolayca yapabilirsiniz.

  • Akıllı kumanda
  • Ayarlanabilir ses seviyesi
  • TV’ye geçiş

Kolay Kullanımlı D-Smart Akıllı Kumanda

Kolay Kullanımlı D-Smart Akıllı Kumanda

D Smart Blu akıllı kumanda TV modundayken üzerinde bulunan Power tuşuna basmanız televizyonun kapatılması için yeterli olur. Aynı tuş sayesinde D-Smart modunda da televizyonu kolayca kapatabilirsiniz. Cihazda bulunan tuşlarla izlediğiniz programların listesini görebilirsiniz. Ayrıca ileri alma ve duraklatma özelliklerini de düğmeler yardımıyla kolayca yapabilirsiniz. Televizyonda izleyip beğendiğiniz herhangi bir programı kaydedebilir, kaydedilen listesini kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Tek tek kanal aramasını da yapabileceğiniz arama tuşu da mevcuttur. Ayrıca TV menüsüne geçiş yaparak o gün televizyonda yayını olan programları görebilirsiniz. Uzun süreli kullanım sonrasında pillerde zayıflama olabilir. Zamanla algılama sorun oluşursa zayıflayan piller yerine cihaza uygun yeni pilleri takarak ilk günkü performansı tekrar yakalayabilirsiniz. D-Smart akıllı kumanda kullanımını kılavuzuna göre hızlı ve pratik şekilde yapabilir, keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Farklı Özelliklere Sahip Orijinal D Smart Blu Kumanda

Farklı Özelliklere Sahip Orijinal D Smart Blu Kumanda

D Smart Blu Go Kumandası uydu orijinal yeni nesil akıllı TV ve uydu kumandası ana menüye geçiş sağlar. TV moduna bağlı olsa da televizyondaki menüye kolayca geçiş yapmanıza olanak tanır. Her bir tuş farklı görev görür. Kılavuzdan yapacağınız işleme bakarak doğru düğmeyi bulabilirsiniz. İşlemlerinizi pratik ve hızlı şekilde yapmak için bu tuşların işlevlerini öğrenebilirsiniz. Ayrıca İnternet üzerinden izleyeceğiniz film, dizi ve videoya geçiş için GO tuşunu kullanabilirsiniz. Düğmeye bastığınızda direkt olarak sizi D-Smart GO’ya yönlendirir. Orijinal D Smart Blu kumandasıyla menü programları arasında gezinebilirsiniz. Ayrıca duraklatma ve geriye alma tuşları, dizi ve film keyfinizi yarıda bırakmak zorunda kaldığınız zamanlarda kullanabileceğiniz özelliklerdir. Siz de bu ürün sayesinde televizyon keyfinizi kendinize göre ayarlayabilir, dilediğiniz her an istediğiniz programları izleyebilirsiniz.

Kullanışlı D Smart Akıllı Kumanda Fiyatı ve Yorumları

Kullanışlı D Smart Akıllı Kumanda Fiyatı ve Yorumları

Yeni nesil akıllı cihazlarla uyumlu şekilde çalışan kumandada bulunan tuşlar, TV ve D-Smart modlarına geçişi sağlar. Böylece istediğiniz cihazı tek bir kumandayla kontrol edebilirsiniz. İzlediğiniz dizi veya filmi kolayca geriye alabilir veya ileri sarabilirsiniz. Akşamları ailenizle yaptığınız sinema keyfi sırasında beklenmedik işler çıkabilir. Tek bir tuşla filmi sonradan izlemek için duraklatabilirsiniz. Beğendiğiniz programları da tek tuşla kaydedebilirsiniz. Bu cihaz hakkında D-Smart Blu Go uydu orijinal yeni nesil akıllı TV akıllı kumanda yorumları üzerinden inceleme yapabilirsiniz. Daha önce bu ürünü satın alan müşterilerin deneyim ve tavsiyelerini okuyarak cihazla ilgili detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Siz de akıllı cihazlarla uyumlu D Smart akıllı kumanda fiyatını Trendyol’dan inceleyebilir, keyifli ve eğlenceli vakitlerinizi bu ürünle kolay hale getirebilirsiniz.