cybdekor Oyuncak T3 Solar 3in1 Dönüşebilen Robot Set

135 TL

Ürün Bilgileri

cybdekor Oyuncak T3 Solar 3in1 Dönüşebilen Robot Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cybdekor Satıcı Ünvanı: CELAL BİLGİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1730411644
    Bu ürün Cybdekor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çocuğunuz Solar Robotları üç eşsiz forma dönüştürmeyi çok sevecek ve bu süreçte güneş enerjisinin prensiplerini öğrenecek! Yeşil enerji, yarının evlerinde ve araçlarında önemli bir rol oynayacaktır ve çocuğunuz, T-3 3'ü 1 arada Solar Robotlarla oynayarak bugün yeşil enerjinin faydalarını ve ilkelerini anlamaya başlayabilir. Bu dönüşen robot üç eğlenceli, fütüristik şekle bürünebilir: klasik bir robot, bir tank ve bir akrep. Oyuncak, her formunda, güneş pili parlak güneş ışığına maruz kaldığında farklı şekillerde hareket eder.
Geri Bildirim Ver