Curaprox Ortho Ultra Soft Diş Fırçası Cs-5460

274,28 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  274,28 TL
%5 indirim
3 x  260,57 TL
781,70 TL
%7 indirim
4 x  255,08 TL
1.020,32 TL
%9 indirim
5 x  249,59 TL
1.247,97 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
323,32 TL
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Curaprox Ortho Ultra Soft Diş Fırçası Cs-5460

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Farmavantaj Satıcı Ünvanı: CAELESTI GROUP GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0196078560300001 Vergi Kimlik Numarası: 1960785603
    Bu ürün Farmavantaj tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Curaprox Ultra Soft Ortho Diş Fırçası Özellikleri: Curaprox Ortho Ultra Soft Diş Fırçası CS5460, ortodonti tel kullanıcıları için özel olarak geliştirilmiş ve mükemmel yumuşaklıkta olan bir diş fırçasıdır.Curaprox, ideal diş fırçasının nasıl olması gerektiğini ilk olarak sorguladığında, ideal fırça parametrelerini araştırdılar.Fırça küçük bir başlığa sahip olmalıdır.Fırça yoğun ve yumuşak liflere sahip olmalıdır.Lifler düz kesilmiş olmalıdır.Curaprox Ortho Ultra Soft Diş Fırçası CS5460, tüm bu özelliklere sahiptir ve özel tasarımıyla diş fırçalamayı keyif haline getiren bir diş fırçasıdır.Curaprox Ortho Ultra Soft Diş Fırçası CS5460, ultra sof fırça yapısıyla diş ve diş eti sağlığının korunmasına yardım eder.Ortodonti teli (Braket) kullanan bireylerin ortodonti süreci boyunca rahatça kullanabileceği şekilde tasarlanmıştır.Normal diş fırçalarından 8 10 kat daha fazla kıla sahiptir ve bu nedenle normal diş fırçalarından 8 10 kat daha fazla temizleme yüzeyine sahiptir.Kompakt kafa yapısı ile ağızda ulaşılması en zor bölgelere bile rahatlıkla ulaşır.İnce fırça kılları sayesinde, çok fazla basınç uygulamaya gerek kalmadan dişleri ve diş etlerini temizlemeye destek olur.Son derece yumuşak fırça kılları sayesinde diş ve diş etlerinin en hassas şekilde temizlenmesine katkıda bulunur.Curaprox Ortho Ultra Soft Diş Fırçası CS5460, diş ve diş etlerinde fırça hasarına karşı etkilidir ve aynı zamanda diş plaklarının temizlenmesine mükemmel bir şekilde yardım eder.Diş fırçasının kılları ultra yumuşak olduğu halde çok sayıda ve yoğun fırça kıllarından oluşması sebebiyle dişlerin etkin bir şekilde temizlenmesine ve diş plağının giderilmesine en iyi şekilde yardım eder. Kullanım Sıklığı: Günlük kullanıma uygundur. Günde 2 defa dişlerinizi fırçalamanız tavsiye edilir.Kullanım Şekli:Bezelye büyüklüğünü geçmeyecek kadar diş macununu fırçanıza sürünüz.Fazla bastırmadan nazik hareketlerle dişlerinize uygulayınız.Bol su ile ağzınızı durulayınız.Diş fırçasını her kullanım sonrası iyice temizleyiniz. Fırçada diş macunu artıkları kalmadığına emin olunuz. Stoklarımızdaki renklerden biri gönderilecektir
Geri Bildirim Ver