Crystal Atelier Akik Taşı Nazar Yüzüğü

298 TL
Son 3 ürün!

Ürün Bilgileri

Crystal Atelier Akik Taşı Nazar Yüzüğü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Crystal Atelier Satıcı Ünvanı: HÜLYA ÇAKICI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2210278975
    Bu ürün Crystal Atelier tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zarafetin ve doğanın mükemmel uyumunu arayanlar için, Akik Nazar Yüzükleri hem şifa hem de enerji kaynağı olarak kıyafet kombinlerini süslüyor. Her biri benzersiz desenleri ve sıcak renk tonlarıyla büyüleyen bu yüzükler, doğal taşın en nadide hallerini parmaklarınıza taşıyor. Satın aldıktan sonrasında parmak ölçünüzü bize satıcı soruları alanından iletmenizi rica ederiz. Kaliteli orijinal taş ve malzemeden antialerjik olarak üretilmiştir. Saf Akik Taşından oluşmaktadır Her bir doğal taşın, jeoloji mühendisleri ve mineraloglar tarafından yapılan detaylı testlerden geçirilerek doğrulandığını belirtmekten gurur duyuyoruz her yüzük orijinal sertifikası ile ulaşmaktadır. Bu sertifika, müşterilerimize doğal taşlarımızın gerçek, saf ve yüksek kaliteli olduğuna dair güven sağlamak için sunulmaktadır. H er yüzük, doğanın bize sunduğu en değerli hediyelerden biri olan, özenle seçilmiş bir akik taşından oluşmaktadır. Usta zanaatkarlarımız tarafından, her detayına kadar özen gösterilerek işlenmiştir. Enerji ve Pozitiflik: Akik taşının bilinen enerji verici ve negatif enerjilerden arındırıcı özellikleri Akik taşı, koruyucu özellikleri ve şans getirdiğine inanılan enerjisi ile bilinir. Aynı zamanda, iç huzuru ve dengeli bir ruh hali sağlamaya yardımcı olduğu düşünülür. Bu yüzük, sadece bir aksesuar değil, aynı zamanda kişisel bir enerji kaynağı olarak da hizmet eder nazar değmesi halinde negatif zararlı enerjiden patlar ve kırılır sizlere ferahlık verir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Doğal Taş
  • Taş Cinsi Akik
  • Renk Yeşil

Materyal Bileşeni

  • Materyal BileşeniAkik
Geri Bildirim Ver