CREST Pro-Health Sensitivity Whitening+ Toothpaste 170gr.

500 TL
Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
509,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

CREST Pro-Health Sensitivity Whitening+ Toothpaste 170gr.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ButikSaglik Satıcı Ünvanı: PHARMA SAĞLIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0729107240100001 Vergi Kimlik Numarası: 7291072401
    Bu ürün ButikSaglik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Crest Pro-Health Hassasiyet Diş Macunu Beyazlatıcı Plus Kapsam , Tatlılara veya temasa karşı ağrılı hassasiyetine karşı artan koruma sağlar. Çürüklerin önlenmesine yardımcı olur. Düzenli fırçalama ile: Yüzey lekelerini gidererek dişleri beyazlatır. Naneli taze nefes için uzun ömürlü Scope teknolojimizi içerir. Talimatlar: Yutmayın. 12 yaşında & daha eski: yumuşak kıllı bir diş fırçasına ürünün en az 1 inçlik bir şeridini uygulayın. Dişleri günde iki kez (sabah ve akşam) en az 1 dakika veya diş hekiminin önerdiği şekilde iyice fırçalayın. Dişlerin tüm hassas bölgelerini fırçaladığınızdan emin olun. 12 yaşından küçük çocuklarda kullanmayınız.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Kullanım Amacı Hassasiyet
Geri Bildirim Ver