COZY SENSE Kız U Şekilli Diş Fırçası Silikon Hijyenik Çocuk Yumuşak Diş Fırçası 1 Adet

124,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

COZY SENSE Kız U Şekilli Diş Fırçası Silikon Hijyenik Çocuk Yumuşak Diş Fırçası 1 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cozy Sense Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN AYDINLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1160365810
    Bu ürün Cozy Sense tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1 Adet silikon u-şekil diş fırçaları çocuklar manuel diş fırçaları yürüyor diş temizleme fırçaları ağız bakımı Mas Lord U Şekli Bebek Diş Fırçası Mavi Renk 1 Adet (6-12 Yaş) Açıklama Ürün u-şekilli bir diş fırçasıdır. Kullanım için dayanıklı ve pratik PP ve silikon malzemelerden yapılmıştır. Çocuklarınız için harika bir seçim. Çocukların diş fırçalama alışkanlığını geliştirmelerine yardımcı olun, çocukların fırçalamayı sevmesine izin verin. Özellikler -Malzeme: PP, silikon. -Uzun süreli kullanım için dayanıklı ve pratik yüksek kaliteli PP ve silikon malzemelerden yapılmıştır. -Taşımak için hafif ve taşınabilir. Veya ev kullanımı için harika. -Fırça kafası ile, ağzı incitmeyecekler. -Yüksek kaliteli ve düşük fiyat, yüksek maliyet performansı. -Çocuklar için rahat tutmak ve kavrama, kullanımı rahat.
Geri Bildirim Ver