Cosrx Advanced Snail Peptide Eye Cream 25ml - Salyangoz Özlü ve Peptitli Göz Kremi

849 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
969,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.194,90 TL

Ürün Bilgileri

Cosrx Advanced Snail Peptide Eye Cream 25ml - Salyangoz Özlü ve Peptitli Göz Kremi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CITY BEAUTY Satıcı Ünvanı: CİTY BEAUTY KOZMETİK VE GÖZLÜK ÜRÜNLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0843077507000001 Vergi Kimlik Numarası: 8430775070
    Bu ürün CITY BEAUTY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
  • Cilt Tipi Hassas
  • Tip Şişe
  • Form Krem
  • Hacim 15 - 30 ml
Geri Bildirim Ver

Cosrx Advanced Snail Peptide Eye Cream

Göz bölgesi cildin hassas bölgeleri arasında yer alır. Bu hassasiyet nedeniyle göz altlarında genetik ve dış faktörlerden kaynaklı olarak solma, sararma ve morarma oluşabilir. Ayrıca yaş ilerledikçe göz altlarında oluşan kırışıklıklar artıp rahatsız edici bir görünüm oluşturabilir. Bu bölgede oluşan koyu halkaları önlemek ve göz altlarının daha görünmesini sağlamak için krem kullanımı fayda sağlar. Cosrx Advanced snail peptide eye cream 25 ml ürünü de piyasada yer alan etkili göz altı kremleri arasında yer alır. Gece ve gündüz her türlü kullanım için tercih edilebilen ürün, bakım rutinine önem verenler tarafından sıkça tercih edilir. Cosrx Advanced snail peptide eye cream ürününü tercih ederek göz altı morluklarını azaltabilir, bölgede daha sıkı bir görünüm oluşmasını sağlayabilirsiniz.

  • Göz çevresinde etkili formül
  • Bitkisel içerik
  • Özel formül

Cosrx Advanced Snail Eye Cream Özellikleri

Cosrx Advanced Snail Eye Cream Özellikleri

Göz çevresinin yenilenmesinde, sağlıklı ve parlak görünmesinde son derece etkili olan Cosrx Advanced koyu halkalarla mücadele eder. İçerdiği salyangoz özü ve beş farklı peptit sayesinde etkili bir yenilik sağlar. Salyangoz özü sayesinde cildin yenilenmesi, nemlenmesi mümkün olur. Bununla birlikte içerdiği karışım cildin sıkılaştırılmasını da sağlar. Bu bakımdan ürün ciltte oluşan sarkmalarla da mücadele eder. Böylece yaşlanma problemlerini geciktirir, daha genç bir görünüm kazandırabilir. Advanced snail peptide eye cream ürünü sadece göz bölgesi için değil gerekli durumlarda yüz bölgesine de etkili bir çözüm sunar. Kullanma talimatlarına uygun bir şekilde sürmek göz çevresinde sağlıklı bir görünüm oluşturur. Düzenli kullanımda göz çevresindeki morluklar, koyu halkalar üzerinde etkili olan bu krem için ürünü tercih edebilirsiniz. Kremin bileşenlerini detaylı olarak inceledikten sonra ihtiyacınıza uygu olduğunu düşünüyorsanız satın alma işlemine geçebilirsiniz.

Cosrx Advanced Peptide Eye Cream Avantajları

Cosrx Advanced Peptide Eye Cream Avantajları

Göz altı kremi olarak kullanılan ürün hava geçirmeyen özel şişesiyle uzun ömürlü ve etkili bir kullanım sağlar. Bu şişe sayesinde ürünün içeriği son derece etkili ve hijyenik olarak kullanılabilir. Yine içerdiği özel karışım sayesinde uygulandığı bölgede yapışkan bir his bırakmaz. Bu bağlamda yüz bölgesinin tamamına hafif bir şekilde uygulanabilir. Cosrx Advanced snail peptide eye cream 25ml kullananlar ürünün faydalarına şahit olurlar. Bununla birlikte üründen etkili bir sonuç almak için kullanımına dikkat etmek gerekir. Göz çevresine yeteri miktarda sürüldükten sonra nazikçe uygulanır ve hafif vuruşlarla daha iyi absorbe olması sağlanır. Bu kullanım yöntemi oldukça etkilidir. Diğer taraftan ürünle ilgili birçok fayda ve avantaja Cosrx Advanced snail peptide eye cream 25ml yorumları üzerinden ulaşarak inceleyebilir, denemeye karar verirseniz satın alma işlemine geçebilirsiniz.

Cosrx Snail Peptide Eye Cream Fiyatı

Cosrx Snail Peptide Eye Cream Fiyatı

Göz altı kremi alırken ürünün fiyatı ve performansı dikkat edilen detaylar arasında yer alır. Yüz, göz altı ve diğer cilt bakımları açısından rahatlıkla tercih edilen ürünlerin fiyatı bazı etkenlere bağlı olarak değişkenlik gösterir. Ürünün markası, içeriği, kalitesi ve değişken olan piyasa şartları ürünün fiyatlanmasında etkilidir. Bununla birlikte Cosrx Advanced snail peptide eye cream 25ml fiyatı her bütçeye hitap eden bir fiyat olabilir. Bu bakımdan satıcılar arasında fiyat araştırması yaparak ürünü temin edebilirsiniz. Ayrıca Cosrx advanced snail peptide eye cream 25ml satın almak isterseniz Trendyol üzerinden birkaç basit adımda işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Platform üzerinden ürünün alımını yapabileceğiniz gibi ürünle ilgili her türlü ayrıntılı bilgiye de rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Ayrıca ürünü kendiniz için alırken bakım yapmayı seven bir arkadaşınız için de değerlendirebilirsiniz.