Cosmolive Saç Bakım Yağı Keratin Serumu Onarıcı Canlandırıcı Hizli Sac Uzatma Cilt Yumuşatıcı 50 ml

439,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
529,90 TL

Ürün Bilgileri

Cosmolive Saç Bakım Yağı Keratin Serumu Onarıcı Canlandırıcı Hizli Sac Uzatma Cilt Yumuşatıcı 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cosmolive Satıcı Ünvanı: ÇAĞLAYAN KIŞLAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2310740511
    Bu ürün Cosmolive tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • COSMOLUVE Keratin Saç Serumu: Yıpranmış Saçları Onarıp, Parlaklık ve Hızlı Uzama Sunan Sihirli İksir! Hoş geldiniz, saçlarınızın en iyi dostu olan COSMOLUVE Keratin Saç Serumu'na! Bu eşsiz ürün, yıpranmış saçlarınıza yeniden hayat verirken, saçlarınızın daha parlak ve hızlı uzamasını destekler. İşte saçlarınızın bu büyülü şişeden yükselen serüvenine birlikte göz atalım! Yenileyici Onarım: COSMOLUVE Keratin Saç Serumu, yıpranmış saçlarınızı kucaklar ve tamir etmek için gücünü kullanır. Zengin içeriği, saç tellerinizin içine nüfuz ederek yıpranmış bölgeleri onarır ve kırık uçları tamir eder. Saçlarınız yeniden canlanırken, güçlü ve sağlıklı bir yapıya kavuşur. Parlaklık Sırrı: Bu sihirli serum, saçlarınıza anında parlaklık kazandırır. Keratinin etkisiyle saç telleriniz yeniden yapılandırılır ve düzleşir, böylece ışığı daha iyi yansıtır. Sonuç? Her adımda saçlarınız, olağanüstü bir parlaklıkla gizemli bir dansa hazırdır. Hızlı Uzama Destekçisi: COSMOLUVE Keratin Saç Serumu, saçlarınızın hızlı uzamasına destek olur. Keratin ve diğer özel bileşenler, saç köklerini güçlendirir ve saç büyümesini teşvik eder. Uzun, gür ve sağlıklı saçlarınıza doğru yolculuğunuzda COSMOLUVE size eşlik eder. COSMOLUVE Keratin Saç Serumu ile saçlarınızın dönüşümünü yaşayın. Yıpranmışlığa elveda deyin, parlaklıkla yıldızlaşın ve hızlı uzayan saçlarınızla göz kamaştırın! Bu sihirli şişe, saçlarınızı aşkla sararak size güven veren bir güzellik hikayesi sunuyor.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 0-99 ml
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver