cosmicplus Hp Deskjet 2700 Hp 2710 Kartuş Dolum Seti Hp 2710 Yazıcı 2721 2723 Hp 305 Uyumlu Siyah

124 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

cosmicplus Hp Deskjet 2700 Hp 2710 Kartuş Dolum Seti Hp 2710 Yazıcı 2721 2723 Hp 305 Uyumlu Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: cosmicplus Satıcı Ünvanı: GELİNCİK TEKE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8340747622
    Bu ürün cosmicplus tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HP DESKJET 2710 UYUMLU KARTUŞ DOLUM SETİDİR. HP 305 KARTUŞ DOLUMU İÇİN UYGUNDUR. PAKET İÇERİĞİ 2 x 100 ml Black(Siyah) Mürekkep (100 Gr) 1 x 30 ml Çözücü Solüsyon 1 x Kartuş Vakum Aparatı 4 Adet Kartuş Dolum Enjektörü 1 Çift Kartuş Dolum Eldiveni 6 Adet Kartuş Yedek Etiketi
Geri Bildirim Ver

Cosmicplus cosmic305004 HP Deskjet 2700 Uyumlu Siyah Kartuş Dolum Seti

Yazıcı sahibi olan her kullanıcının en büyük sorunu kartuşun bitmesi ve işlerinin yarıda kalmasıdır. Cosmicplus HP Deskjet 2700 uyumlu siyah kartuş dolum seti bu sorunu ortadan kaldırmak için kullanışlı parçaların bir araya getirilmesiyle oluşturulmuştur. İçerisinde mürekkepten eldivene kadar ihtiyacınız olan her aparat bulunur. Bu sayede yazıcılarınızın mürekkebinin bittiğini fark ettiğinizde kendi başınıza kolayca yenileme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. En az 10-20 kullanım arasında dolum sağlayabilen set, tek üründen maksimum verim almanızı sağlar. Kalitesi ve bütçe dostu olmasıyla dikkatleri üzerine çeken Cosmicplus HP Deskjet 2700 uyumlu siyah kartuş dolum seti, oldukça kullanışlı olması sayesinde beklentileri eksiksiz bir şekilde karşılayan bir üründür.

  • Uyumluluk: HP Deskjet 2700
  • Mürekkep Adedi: 2x100 ml
  • Renk: Siyah

Cosmicplus Siyah Kartuş Dolum Seti Hangi Parçalardan Oluşur?

Cosmicplus Siyah Kartuş Dolum Seti Hangi Parçalardan Oluşur?

Cosmicplus HP Deskjet 2700 uyumlu siyah kartuş dolum seti birbirinden kaliteli ürünlerin bir araya toplanmasıyla oluşturulmuştur. Kartuş dolumu yapmanız için ihtiyacınız olan her ürün setin içerisinde yer alır. Setin içinde 100 g olmak üzere iki adet siyah mürekkep bulunur. Mürekkeplerin yanında 1 adet 30 ml çözücü solüsyon, kartuş vakum aparatı, 1 çift eldiven yer alır. Setin amacı kartuş dolumu yaparken ihtiyaçlarınızı tek bir ürünle gidermenizdir. 4 kartuş dolum enjektörü ve 6 adet yedek etiket içeren set sayesinde yazıcınızda yenileme işlemini kolayca sağlayabilirsiniz. Cosmicplus HP Deskjet 2700 uyumlu siyah kartuş dolum seti eldivenli olmasıyla hijyen konusunda da beklentilerinizi karşılamayı başarır. Böylece mürekkepler elinize bulaşmadan kartuşları yenilemeniz mümkündür. Cihazınızın kartuş kapasitesine göre değişmekle birlikte setin kullanımını en az 10-20 defa arasında gerçekleştirebilirsiniz.

Cosmicplus Eldivenli Kartuş Dolum Seti Ne İşe Yarar?

HP Deskjet 2710 ve 2700 uyumlu olan dolum seti sayesinde kartuşlarınızı kolay bir şekilde yenileyebilirsiniz. Bu sayede yazıcınızın ihtiyacı olan mürekkebi enjekte ederek cihazınızın kullanımına devam edebilirsiniz. Yazıcılarınızda kartuşunuz bittiği zaman bu setle birlikte evde kendi başınıza kolayca dolum yaparak cihazınızı eskisi gibi kullanmaya devam edebilirsiniz. Zahmetsiz bir şekilde kartuş yenileme imkanı sunan set, evrak işlerinizin aksamadan devam etmesine katkıda bulunur. Setin içerisinde bulunan mürekkebi enjektöre alıp kartuşunuzda bulunan dolum kısmına yavaşça doldurduktan sonra etiketini yapıştırabilirsiniz. Daha sonra fazla mürekkep akmasına engel olmak için Cosmicplus HP Deskjet 2700 uyumlu siyah kartuş dolum seti vakum aparatıyla çekme işlemini sağlamanız gerekir. Kartuşun etiketini yapıştırdıktan sonra cihazınıza yerleştirebilirsiniz. Bu işlem sırasında setin içerisinde gönderilen eldivenleri kullanmanız daha temiz bir sonuca ulaşmanıza yardımcı olur.

Cosmicplus Hp Deskjet 2700 Uyumlu Kartuş Dolum Seti Kaliteli midir?

Cosmicplus HP Deskjet 2700 uyumlu siyah kartuş dolum seti, yazıcılarınızı ilk günkü gibi kullanmaya devam etmeniz için özenle hazırlanmıştır. Evrak işleriniz kesintiye uğramadan devam edebilsin diye ihtiyacınız olan her parça sete eklenmiştir. Setin içerisinde olan her ürün birbirinden kaliteli materyallerle özenli bir şekilde üretilerek beğeninize sunulmuştur. HP Deskjet 2700 modele uyum sağlayan dolum setinin kaliteli olması daha iyi sonuçlar almanızı sağlar. Yazdırma işlemini sağlarken daha net görünen belgeler elde etmenize katkıda bulunan set yüksek kaliteli malzemelerden oluşur. Kullanıcılarından tam not almayı başaran set kalitesiyle adından söz ettirmeyi başarır. Cosmicplus HP Deskjet 2700 uyumlu siyah kartuş dolum seti fiyatının uygunluğu sayesinde de tercih aşamasında öne çıkar. Siz de bu kullanışlı sete sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden kolay ve güvenli bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Öncesinde ise Cosmicplus HP Deskjet 2700 uyumlu siyah kartuş dolum seti yorum ve puanlarına göz atarak gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.