Corsair Virtuoso Hı-fı Rgb Carbon Gri Kablosuz Oyuncu Kulaklığı

21.707 TL
Son 3 ürün!

Ürün Bilgileri

Corsair Virtuoso Hı-fı Rgb Carbon Gri Kablosuz Oyuncu Kulaklığı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: e-babil elektronik Satıcı Ünvanı: BİRSEN BOZYEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1861005922
    Bu ürün e-babil elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özel ayarlanmış yüksek yoğunluklu 50mm neodymium sürücülerle 20Hz-40,000Hz frekans aralığında kaliteden ödün vermeyen 7.1 çevreleyen ses deneyimi Hafızalı köpük dolgu kulak yastıkları, yumuşak ve hafif ayarlanabilir kafa bandı sayesinde saatlerce rahatsız olmadan kullanım 2.4 GHz Kablosuz, USB yada 3.5mm analog olarak geniş uyumluluk desteği. PC, PS4, Xbox, Nintendo Switch ve Mobil Cihazlarla bağlantı imkanı Discord sertifikalı yayın kalitesinde çıkarılabilir mikron ile kristal netliğinde sesli iletişim Yüksek kapasiteli lithium-ion pilleri sayesinde 20 saate kadar kesintisiz kullanım Corsair iCUE yazılım desteği ile çift bölgeli dinamik RGB aydınlatma, 7.1/Stereo yada diğer ses ayarlarını kontrol ve uyumlu başka Corsair ürünlerinizle senkronizasyon imkanı Teknik Özellikler KulaklıkFrekans Cevabı: 20Hz -40 kHzEmpedans: 32 Ohms @ 2.5kHzHassasiyet: 109dB (± 3 dB) Sürücüler: Custom 50mm Neodymium, matched pairsMikrofonTip: Omnidirectional professional-gradeEmpedanse:2.0k OhmsFrekans Cevabı: 100Hz –10kHzHassasiyet: -40dB (± 3dB) Kablosuz Bağlantı: 2.4GhzBağlantı:USB Type AMenzil: 12m'ye kadar Pil Ömrü: 20 saate kadar USB Şarj Kablosu: 1.8m3.5mm Stereo Kablosu: 1.5m Boyutlar: 170mm x 100mm x 195mm Ağırlık (Kablo ve aksesuarlar olmadan): 370 gPaket İçeriğiCORSAIR Virtuoso RGB Kablosuz KulaklıkWireless USB AdapterUSB Şarj Kablosu (1.8m)3.5mm Stereo Kablo(1.5m)

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Corsair Virtuoso Hi-Fi RGB Carbon Gri Kablosuz Oyuncu Kulaklığı

Kulaklık kullanırken önemli ve dikkat edilen noktalar arasında kaliteli ve kulağa zarar vermeden olabildiğince net, yüksek ve anlaşılır ses vermesi yer alır. Oyuncular için ses sistemi ve kalite oldukça önem taşır. Kulaklık ile çok fazla vakit geçirmeleri ve sadece müzik, film izlemek gibi aktivitelerde değil, daha sık kullandıkları için yüksek performansta bir kulaklık seçimi yapmaya özen gösterirler. Corsair Virtuoso Hi-Fi RGB Carbon gri kablosuz oyuncu kulaklığı kablosuz özelliği sayesinde sizi ekrana veya masaya bağlı tutmadan istediğiniz aktiviteyi yapmanızı sağlar. Bu şekilde kolaylık sağlayan kulaklık kablosuz olmasından kaynaklı olarak daha fazla tercih edilir. Corsair Virtuoso oyuncuların hareket alanlarını kısıtlamadan rahat bir şekilde oyun oynamalarını sağlar. Oyuncu bu şekilde oyununa daha iyi odaklanır.

  • Kablosuz özellik
  • 3 bağlantı tek kulaklık
  • Uzak mesafede kaybolmayan bağlantı

Kaliteli Corsair Carbon Oyuncu Kulaklık Avantajları

Kaliteli Corsair Carbon Oyuncu Kulaklık Avantajları

Corsair Virtuoso Hi-Fi RGB Carbon gri kablosuz oyuncu kulaklığı kullananlar white noise özelliği olmamasını ve bu sayede seslerin, frekansların birbirlerine karışmayarak daha kaliteli bir ses deneyimi sunmasının başarılı olduğunu söyler. Ayrıca sahip olduğu mikrofon kalitesi sayesinde ses karşı tarafa kaliteli ve pürüzsüz bir şekilde ulaşır. Corsair Virtuoso kulaklık malzeme kalitesi ve bunun yanı sıra göze hitap eden şık tasarımı sayesinde oldukça ilgi çekerek adından söz ettirir. Dünyanın dijitalleşme ile birlikte online görüşmeler için insanlar oldukça profesyonel bir şekilde hazırlanır. Corsair oyuncu kulaklık sayesinde karşı tarafa giden ses ve sizin duyduğunuz ses oldukça anlaşılır, kaliteli ve hızlı bir şekilde size ulaşır. Arkadaşlarınızla sohbet etmenin, oyun sırasında rakiplerinizi alt etmek için takım arkadaşlarınızla plan yapmanın keyfi kaliteli bir ses düzeyinden geçer.

Corsair Marka Virtuoso ile Kaliteli Bir Oyun Deneyimi

Corsair Marka Virtuoso ile Kaliteli Bir Oyun Deneyimi

Corsair Virtuoso Hi-Fi RGB Carbon gri kablosuz oyuncu kulaklığı fiyatı birçok etken ve oyuncu deneyimi göz önünde bulundurularak tasarlanır. Bu sayede oyuncuya en iyi performansı vermeyi hedefler. Corsair Virtuoso Hi-Fi RGB Carbon gri kablosuz oyuncu kulaklığı yorumları yapan müşteriler, oyun deneyimini ve kalitesini kulaklık sayesinde daha da yükselttiklerinden söz eder. Corsair Virtuoso RGB Wireless bağlantısı sayesinde internet bağlantısını kurar ve ses frekanslarını daha iyi düzeye çıkarır. Corsair Virtuoso RGB 7.1 surround kablosuz gaming kulaklık ile sadece oyun oynamak değil, onun dışında müzik dinlemek, film izlemek de çok keyifli bir hal alır. İyileştirilmiş ses düzeyi ve white noise özelliği ile film izlerken tüm detayları aynı zamanda kulaklarınızda hissetmenizi sağlar. Kulak üstü tam boyu ile sizi rahatsız etmeden kafanıza rahatça yerleşir.

Corsair Oyuncu Kulaklığı Kalitesi ve Şık Tasarımı

Corsair Oyuncu Kulaklığı Kalitesi ve Şık Tasarımı

Corsair Virtuoso Carbon rahat ve hafif tasarımı sayesinde sizi yormadan oyununuzun keyfini çıkarmanızı sağlar. Tek kulaklık bilgisayar ve akıllı telefonlarınıza bağlanmanızı sağlar. USB kablosunun olması avantaj olduğundan siz de kablo ile kullanabilirsiniz. Konfor seviyenizi bir üst kademeye taşır. Hafif kafa bandı ve premium hafızalı köpüğü sayesinde kafanızı rahatsız etmeden oyun oynamanızı sağlar. Özellikle saatlerce bilgisayar başında olan insanlar için konfor oldukça önem taşıyan bir etkendir. Çalışmalarınızda, görüşmelerinizde, oyun oynarken veya film izlerken bu rahatlığı ve konforu size hissettirir. Yüksek ses ve tek kulaklıkta üç bağlantı kullanımı ile müşterilere keyifli bir deneyim sunar. Siz de Trendyol üzerinden ürün hakkındaki değerlendirmelere bakabilir, daha önce satın alan insanların yorumlarını okuyabilirsiniz. Bu sayede sizin için konforlu, şık bir şekilde tasarlanmış olan bu kulaklığı güvenle satın alabilirsiniz.