Corsair Hs60 Pro 7.1 Surround Usb Oyuncu Kulaklığı-Siyah

7.809 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Corsair Hs60 Pro 7.1 Surround Usb Oyuncu Kulaklığı-Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: e-babil elektronik Satıcı Ünvanı: BİRSEN BOZYEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1861005922
    Bu ürün e-babil elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Corsair hs60 pro 7.1 surround usb oyuncu kulaklığı pc, ps4, xbox one, nintendo switch ve mobil cihazlarla 3.5mm analog bağlantı imkanı pc üzerinden usb bağlantı ile 7.1 surround ses deneyimi ayarlanabilir hafızalı köpük dolgulu kulak yastıklarıyla rahat kullanım sağlam aluminyum çerçeve ve örgülü kablo ile uzun süreli kullanım gürültü engelleme özellikli, discord sertifikalı çıkarılabilir mikrofon 7.1 surround ses desteği sadece pc ile kullanılabilir uyumluluk pc, ps4, xbox one*, switch ve mobil cihazlar *xbox one ile kullanım için microsoft adaptör gerekebilir. (microsoft part #6jv-00001) paket içeriği corsair hs60 pro 7.1 surround oyuncu kulaklığı ve usb 7.1 ses adaptörü teknik özellikler kulaklıkfrekans aralığı: 20hz - 20 khzempedans: 32 ohms @ 1 khzhassasiyet: 111 db (± 3 db)sürücüler: 50mmmikrofontip: Çok yönlü, gürültü engelleme özellikliempedans: 2.0k ohmsfrekans aralığı: 100hz – 10khzhassasiyet: -40 db (± 3 db)boyutlar: 160mm x 100mm x 205mmkablo uzunluğu: 1.8mağırlık: 319 g (kablo ve aksesuarlar hariç)

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Corsair Hs60 Pro 7.1 Surround Usb Oyuncu Kulaklığı-Siyah

Oyuncu kulaklıkları, kullanıcılarının isteklerine göre değişiklik gösteren özelliklere sahip ve oyun kalitesini arttıran ekipmanlar arasında yer almaktadır. Son dönemlerde bilgisayar oyunlarına ilginin artması nedeniyle markalar tarafından oyuncu ekipmanlarının üretimleri de artış göstermiştir. Yapılan üretimlerde kullanıcıların isteklerine göre değişkenlik gösteren model ve tasarımlar bulunabildiği gibi aynı zamanda yapılan renk seçenekleri ile de müşterilerin tarzlarına hitap edebilmektedir. Kulaklıkların üretim teknolojileri de ürünlerin özelliklerini değiştirmektedir. Pek çok kişi tarafından kullanılan stereo hoparlör teknolojisinin yavaş yavaş 7.1 surround gaming kulaklık üretimlerine geçmesi ile ses deneyimi konusunda önemli ölçüde artış yaşanmıştır. Corsair hs60 pro 7.1 ses desteğine sahip olmasına ek olarak şık tasarımı ve geniş renk seçeneği sayesinde müşteriler tarafından ilgi gören ürünler arasında yer almaktadır. Markanın sevilen serilerinden birisi olan Hs60 oyuncu kulaklıkları geniş model ve tasarım çeşidi sunması nedeniyle de sıklıkla tercih edilmektedir. Fiyatlandırma konusunda da dikkat çeken ürün çok sayıda oyun sever tarafından tercih edilebilir.

  • Tasarım çeşitliliği
  • Yüksek ses kalitesi
  • Uygun fiyatlar

Corsair Hs60 Pro 7.1 Surround

Corsair Hs60 Pro 7.1 Surround

1994 yılında kurulan Corsair, oyuncular için bilgisayar parçaları, aksesuarları ve diğer bileşenlerinin üretimini yapan markalar arasında yer almaktadır. ABD’de kurulan marka yaptığı ürünlerin gerek tarzları gerek kaliteleri ile günümüzde en dayanıklı bilgisayar parçası üreticilerinden birisi haline gelmiştir. Bilgisayar parçaları arasında ramler, güç kaynakları, kasalar gibi temel parçaların üretimlerini yapan Corsair ekipman üretimlerinde klavye, Mouse, kulaklık ve diğer ekipmanların üretimlerini yapmaktadır. Malzeme kalitesinde dünyanın önde gelen üreticilerinden birisi olan marka aynı zamanda kullanılan teknolojiler ile de üst segment ekipman ve parça üretimi yapmaktadır. Corsair hs60 pro 7.1 surround marka tarafından uzun yıllardır üretimi yapılan serilerden bir tanesidir. 7.1 ses desteği sunması nedeniyle yüksek ses kalitesi vadeden ürün aynı zamanda oyuncular için farklı model ve tasarımlarda üretilebilmektedir. Geniş renk seçeneğine ek olarak aynı seri içerisinde farklı tasarımlarda bulunabilmektedir. Standart tiplerde üretilebilen kulaklıklar aynı zamanda kadın oyun severler için kedi ve unicorn tasarımları ile de tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır.

Corsair Hs60 Pro 7.1 Surround Usb Oyuncu Kulaklığı-Siyah

Corsair Hs60 Pro 7.1 Surround Usb Oyuncu Kulaklığı-Siyah

Corsair hs60 pro 7.1 surround USB oyuncu kulaklığı-siyah olarak üretilebildiği gibi lacivert, pembe, mor, kırmızı, yeşil ve birden fazla renkten oluşan seçeneklere de sahip olması nedeniyle pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Oyuncular için özel olarak üretimleri yapılan Corsair hs70 pro 7.1 surround siyah kablosuz gaming kulaklık saç bantlı olarak üretilmektedir. Bu sayede uzun süreler kullanıldığında bile baş ve boyun sağlığının korunması amaçlanmaktadır. Rotary ses kontrolü ile üretimi yapılan hs60 kulaklık düğmeler ile ses seviyesinin kontrol edilebilmesine olanak sağlar. Kablolu bir model olarak cihaz 3,5 milimetre jak konektörüne de sahip olması nedeniyle rahat bir kullanım vadetmektedir. hs60 pro 7.1 ses desteği sunması ile de oyun kalitesini önemli ölçüde arttırmaktadır.

Corsair Hs60 Pro 7.1 Surround Usb Oyuncu Kulaklığı-Siyah Yorumları

Corsair Hs60 Pro 7.1 Surround Usb Oyuncu Kulaklığı-Siyah Yorumları

Corsair hs60 pro 7.1 surround usb oyuncu kulaklığı-siyah yorumları oyun severlerin deneyimlerini içerecek şekilde paylaşılır. Genel olarak kullanıcıları tarafından büyük ilgi gören ürünler ile ilgili yapılan yorumlarda kalite, dayanıklılık ve ses kalitesi ön planda tutulmaktadır. Corsair markasının oyuncular tarafından seviliyor olması ürünler ile ilgili yapılan yorumlarında olumlu olmasına neden olmaktadır. Hs60 serisi kulaklıklar uzun yıllar üretilen seriler olması nedeniyle de oyun severler tarafından tercih edilen kulaklıklar arasında önemli bir yere sahiptir. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.