Corsair Cmk32gx5m2e6000z36 32gb (2X16GB) Ddr5 6000mhz Cl36 Expo Vengeance Black

5.754,82 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.999 TL

Ürün Bilgileri

Corsair Cmk32gx5m2e6000z36 32gb (2X16GB) Ddr5 6000mhz Cl36 Expo Vengeance Black

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DEY ELEKTRONİK Satıcı Ünvanı: DEY ELEKTRONİK BİLİŞİM HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0295105585000001 Vergi Kimlik Numarası: 2951055850
    Bu ürün DEY ELEKTRONİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Corsair 32GB(2x16) Vengeance EXPO inceleme VENGEANCE DDR5 RAM Daha hızlı frekansların daha yüksek kapasitelerin ve daha iyi performansın kilidini açan DDR5 bellekle sisteminizin sınırlarını daha önce hiç olmadığı kadar zorlayın. HERŞEYİ DAHA HIZLI YAPIN Çok çekirdekli çağda, DDR5'in benzeri görülmemiş işlem hızı, üst düzey CPU'nuzun verileri hızla ve kolaylıkla almasını sağlar. İster oyun oynayın, ister içerik oluşturun, 100 sekme açın veya çoklu görev yapın, oyun bilgisayarınız karmaşık görevleri her zamankinden daha hızlı gerçekleştirebilir. ARAÇ GERİLİMİ DÜZENLEMESİ Güç ve kontrol sende. iCUE yazılım kontrolü ile yerleşik voltaj regülasyonu, her zamankinden daha kararlı hız aşırtma sağlayan daha kolay, ince ayarlı çıkış sağlar. KOMPAKT FORM FAKTÖRÜ : Düşük boşluk, neredeyse tüm DDR5 yapılarıyla geniş uyumluluk sağlar ELLE SIRALANMIŞ, SIKI EKRANLANMIŞ BELLEK YONGALARI : Agresif zamanlama seçenekleriyle tutarlı yüksek frekans performansı sağlar. YÜKSEK PERFORMANSLI PCB : Üstün hız aşırtma yeteneği için sinyal kalitesini ve kararlılığı garanti eder. KATI ALÜMİNYUM ISI YAYICI : Modern sistemlerin görünümüne uyan zarif VENGEANCE stiliyle ısıyı hafızanızdan hızla uzaklaştırır. GENİŞ UYUMLULUK Hangi belleğin kullanılacağından emin değil misiniz? Doğrudan bellek sayfasına entegre edilmiş bellek bulucu aracımızla ihtiyaçlarınız için en iyi belleği bulun, sistem yapılandırmanızda çevirmek ve sizi uyumlu bellek kitleriyle eşleştirmek için bir sürü seçenekle.

Ürün Özellikleri

  • RAM Hızı 6000+ MHz
  • Kapasite 32 GB (2x16 GB)
Geri Bildirim Ver