coraxads Animasyonlu Yıldız Tavan Uygulama Seti, Fiber Optik Aydınlatma Kurulum Kiti

1.854 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

coraxads Animasyonlu Yıldız Tavan Uygulama Seti, Fiber Optik Aydınlatma Kurulum Kiti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CoraxAds Satıcı Ünvanı: HAKAN GÜVEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4500226128
    Bu ürün CoraxAds tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rolls royce fiber optik yıldız tavan aydınlatma modülü ışık kaynağı Yeni nesil fiber optik yıldız tavan ışık kaynağı,animasyon yıldız aydınlatma ve tavan dekorasyonu için ışık modülü Ürün yıldız tavan yapımında kullanılmak üzere üretilmiş ışık kaynağıdır. Avantajları : - Renk geçişlerini kendi içerisinde yapar ve dalgalar halinde animasyonlar oluşturur - Kendi yazılımında 100 den fazla animasyon barındırır - Animasyonlu yıldız tavan yapmak için ayrıca animasyon modülü almanıza gerek kalmaz - İsteğe göre programlanabilir veya kontrol edilebilir - İçerdiği 16 binden fazla renk efekti ile rgb teknolojisine göre çok daha yüksek görsel kalite sunar - Bluetooth özelliği ile mobil uygulama üzerinden kumanda özgürlüğü sağlar - Ses modülü sayesinde ışıkların ses ritmine yada şiddetine göre hareketi sağlanabilir. - Düşük güç tüketimi ile sisteminize yük getirmez - 10 çıkış sayesinde her renk tonuna ayrı yıldız tasarımları ile farklı animasyonlar elde edilebilir - İnce gövde yapısı sayesinde gizlenmesi ve saklanması çok kolaydır. - Isınma ve ısınma sonucu koku yapmaz - Antistatik ve yangın önleyici kaplama ile kapatılmıştır. Güç : - Giriş ( input ) 12v dc - 1a - 16w Paket içeriği : - 1 adet 10 çıkışlı ışık kaynağı - 1 adet kontrol beyni - 600mt uzunluğunda ve 0.75mm kalınlığında fiber optik kablo - Döşeme delme iğnesi - Kablo kroşeleri Fiber Optik Aydınlatma Seti Ürün örnek tasarım görüntülerini inceleyebilirsiniz. Fiyat sadece modül ve bahsedilen paket içeriği içindir. Uygulama ve montaj fiyatı değildir. Kurulum : Paket içerisinde ışık kaynağı ve kontrol beyni çıkmaktadır. Kontrol beyni ve ışık kaynağı kendilerine özel soketlidir ve soketler tırnakları oturacak şekilde birleştirilir. Kontrol beyninin açık giriş uçlarından 12v dc enerji girişi verilir. Kontol ünitesi çalışmaya başlayacaktır. 10 çıkış rekorunun her biri 0.75mm kalınlığında 60 adet fiber optik kablo almaktadır. 60x10 = 600 toplamda uç çıkışı alınır. Tasarımınıza bağlı olarak girişleri sıralı yada karışık yapabilirsiniz. Antalımda verilen örnek 0.75mm dir ancak kullanılan fiber optik kablo kalınlığına göre bu sayı aşağı yada yukarı değişebilir. Not: Cihaz çalışma voltajı üzerinde kullanım sonrası oluşabilecek hasarlardan firmamız sorumlu olmayıp, yüksek voltaj verilmesi sebebi ile arızalanan cihaların iadesi ve değişimi yoktur.
Geri Bildirim Ver