Cookplus Mutfaksever Fondü Makinesi Ve Çikolata Şelalesi

3.490 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.799 TL

Ürün Bilgileri

Cookplus Mutfaksever Fondü Makinesi Ve Çikolata Şelalesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKNOBOX Satıcı Ünvanı: EYYÜP ERDİREN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3470277328
    Bu ürün TEKNOBOX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cookplus Mutfaksever Fondü Makinesi Ve Çikolata Şelalesi Erimiş çikolatayı istabilen ve devamlı akışını sağlayan 3 katı Fondü makinesi doğum günleri, baby showerlar ve partilerin vazgeçilmezi olacaktır Çikolatanın yanı sıra erimiş peynir ya da BBQ, ranch gibi soslanınızı dökebilir, cips, patates kızartması ve başka sebzelere bulayıp yeni lezzetleri deneyebilirsiniz İçine eklediğiniz çikolata ya da sosunuzun yanma riski ortadan kalkar Devamlı çikolata akışı sağladığından, meyve, marshmallow, kraker, kurabiye ve dondurmalarınızı anında çikolata ile kaplayabilir, evde kolayca fondü hazırlayabilirsiniz Son derece şık, kullanışli ve eğlenceli bir hediyeliktir Parçalan kolayca ayılabilir ve temiztemesi son derece kolaydır, Kullanımı son derece kolaydır, tek tuşla çalışır. 100 W Ürün boyutları 19 cm x 19 cm x 32cm Ürün 2 yıl garantilidir.
Geri Bildirim Ver

Cookplus 784949ffnd Mutfaksever Fondü Makinesi ve Çikolata Şelalesi

Cookplus Mutfaksever fondü makinesi ve çikolata şelalesi yemek saatlerini çok daha keyifli hâle getirecek bir küçük ev aletidir. Pratik bir çalışma şekline sahip olan bu akıllı cihaz içine konulan sosları bir akış hâlinde tutma özelliğine sahiptir. Aynı zamanda yiyecekleri sıcak da tutan bu fondü makinesi sayesinde çikolata ve sosların donması önlenmiş olur. Çikolata şelalesi görsel açıdan oldukça etkileyicidir. Misafirlerinizi etkilemek istediğiniz davet sofralarında bu akıllı cihazı kullanabilirsiniz. Cookplus Mutfaksever fondü makinesi ve çikolata şelalesi fiyatıyla da etkileyicidir. Oldukça uygun fiyatlı olan bu ürünü evinizde keyifle kullanabilirsiniz. Cookplus Mutfaksever fondü makinesi ve çikolata şelalesinin genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Güç: 100 Watt
  • Boyut: 19 x 19 x 32 cm
  • Kat Sayısı: 3

Cookplus Mutfaksever Fondü Makinesi ve Çikolata Şelalesi Özellikleri

Cookplus Mutfaksever Fondü Makinesi ve Çikolata Şelalesi Özellikleri

Cookplus Mutfaksever fondü makinesi ve çikolata şelalesi oldukça ilgi çekici bir cihazdır. Isınma özelliği olan bu cihaz çikolata gibi koyu ve donmaya meyilli yiyeceklerin daima sıcak ve akışkan tutulmasını sağlarken aynı zamanda göz alıcı bir sunum yapmayı da mümkün hâle getirir. Cookplus oldukça güçlü bir yapıya sahiptir. 100 Watt gücündeki bu akıllı cihaz oldukça hızlı bir şekilde ısınarak içine yerleştirilen çikolatayı akışkan hâle getirir. Ürünün sahip olduğu bu güç sosları akışkan tutarken yaşamlarını da engeller. Cookplus Mutfaksever çikolata şelalesi 19 x 19 x 32 cm boyutundadır. 3 katlı bir tasarıma sahip olan cihaz sahip boyutu sayesinde oldukça rahat bir şekilde taşınabilir, rahatlıkla yemek masasına yerleştirilebilir.

Cookplus Mutfaksever Fondü Makinesinin Kullanımı Kolay mıdır?

Cookplus Mutfaksever fondü makinesi ve çikolata şelalesinin kullanımı oldukça kolaydır. Cihaz elektrik bağlantısıyla çalışır. Ürünün üzerinde dönerek hareket edebilen tek bir tuş bulunur. Açma – kapama, akış ve ısıtma modlarını bu tuştan aktif hâle getirebilirsiniz. Ürünü çalıştırdıktan sonra haznesine erittiğiniz çikolatayı eklemeniz gerekir. Bu işlem için çikolatayı kısa bir süre mikrodalga fırında bekletebilir veya benmari usulü eritebilirsiniz. Çikolatanın çeşmenin her yerinden eşit şekilde akabilmesi için tam olarak sıvı kıvama gelmesi ve yeterli miktarda olması gerekir. Ürünün donmaya başladığını hissettiğinizde ısıtma moduna getirerek yeniden sıvılaşmasını ve eşit şekilde akmasını da sağlayabilirsiniz. Dilerseniz Cookplus Mutfaksever fondü makinesi ve çikolata şelalesi yorumlarını inceleyerek satın alanların ürünün kullanımı hakkındaki düşüncelerini öğrenebilirsiniz.

Cookplus Mutfaksever Çikolata Şelalesi Hangi Ortamlarda Kullanılır?

Cookplus Mutfaksever fondü makinesi ve çikolata şelalesi oldukça kullanışlı bir tasarıma sahiptir. Ürün parçalanabilir bir yapıdadır. Bu özelliği sayesinde kolay bir şekilde taşınabilir. Fondü makinesine elektrik enerjisinin bulunduğu her ortamdan çalıştırabilirsiniz. Kendinizi şımartmak istediğiniz zamanlarda bu akıllı ürünü kullanabilirsiniz. Evde tek başınıza veya ailenizle keyifli vakit geçirmek istediğinizde Cookplus Mutfaksever ile keyifli bir tatlı etkinliği düzenleyebilirsiniz. Şık davet sofraları kurmak veya eğlenceli akşam yemekleri düzenlemek istediğiniz bu cihazı kullanabilirsiniz. Cookplus Mutfaksever fondü makinesi her ne kadar sıklıkla çikolata şelalesi olarak kullanılsa da bu cihazla farklı sosları servis etmek de mümkündür. Barbekü, ranch ve erimiş peynir gibi sosları da bu cihazla servis edebilirsiniz. Ürünü kullanabileceğiniz bir diğer alan ise partilerdir. Doğum günleri ve baby shower gibi etkinliklerde etkileyici bir sunum yapmak için de bu cihazdan yararlanabilirsiniz. Eğer siz de evinizde bu akıllı cihazı kullanmak istersiniz Cookplus Mutfaksever’i Trendyol’dan satın alabilirsiniz.