7
French Press kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

Cookplus Karaca Coffee Bean French Metalik Press 800 ml

779 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Cookplus Karaca Coffee Bean French Metalik Press 800 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rosas Store Satıcı Ünvanı: AHMET PEHLİVANOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7240511280
    Bu ürün Rosas Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Coffee Bean French Metalik Press 800 ml Ölçü 800ml
  • Malzeme: Cam

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Hacim 600 + ml
  • Renk Metalik
Geri Bildirim Ver

Cookplus 800 Ml Coffee Bean French Metalik Press

Kahve, bitki çayı ve benzeri tüm içeceklerin kolayca hazırlanmasını sağlayan Cookplus Coffee Bean 800 ml metalik french press, söz konusu içecekleri sıklıkla tüketen kullanıcılar tarafından beğeni kazanmış bir üründür. Özellikle kahve hazırlama sürecinde kahvenin lezzeti kaybolmaz. Bu detaydan dolayı lezzetli kahveler içmek isteyenler, Cookplus Coffee Bean 800 ml metalik french press ürününü satın almalıdırlar. Lezzetli kahvelerin ve sıcak içeceklerin yanında şık görüntüsüyle de kullanıcıların dikkatini çeke bu ürün, özgün bir tasarıma sahiptir. Metalik renk ve siyah detaylar ile camın şeffaflığı bir arada bulunmaktadır. Hem şık hem de kullanışlı olan bu model, markanın en çok tercih edilen french press modelleri arasında yer almaktadır.

  • Malzeme: Cam
  • Kapasite: 800 ml
  • Renk: Metalik

Cookplus Coffee Bean French Press’in Genel Özellikleri

Cookplus 800 Ml Coffee Bean French Metalik Press Çeşitleri

Coffee Bean metalik french press 800 ml’lik büyük boyu ile dikkat çeker. Ürünün bu modeli 800 mililitrelik bir kapasiteye sahiptir ve bir fincandan daha fazla içecek hazırlama konusunda verimlidir. Bu french press ile bol miktarda içecek hazırlanabildiği için misafirlere ikram edilecek içecekler için de kullanılabilir. Cookplus Coffee Bean 800 ml metalik french press, cam malzemeden imal edilmiş bir hazneye sahiptir. Haznenin cam malzemeden imal edilmiş olması oldukça önemli bir özelliktir. Çünkü cam hazne, içeceklerin daha sağlıklı bir şekilde hazırlanmasını sağlar. Ayrıca uzun süre sıcak kalabilmesi için de cam olması önemlidir. İçerisinde yer alan filtre ise paslanmaz demir materyal ile üretilmiştir. Sürekli sıvıya maruz kaldığı için paslanmaz olması büyük önem teşkil eder. Paslanmaya karşı dayanıklı olduğu için de gönül rahatlığıyla yıkanabilir.

Cookplus Coffee Bean French Press Metalik Kaliteli midir?

Bir ürünün kalitesi ile ilgili en net bilgiler, söz konusu ürünü daha önce satın alıp kullanmış olan kullanıcılardan alınır. Dolayısıyla Coffee Bean 800 ml metalik french press yorum sayfası, bu ürünün ne kadar kaliteli olduğu hakkında bilgileri içeren bir sayfadır. Ürün hakkında yorum yapabilmek için ürünün satın alınmış olması gerekir. Bu nedenle Cookplus Coffee Bean 800 ml metalik french press yorumları, gerçek kullanıcı deneyimlerini yansıtabilmektedir. Kalite dışında kullanışlı olma, tasarım ve fiyat gibi detayların verimi ile ilgili de detaylara yorumlardan ulaşılabilir. Yorumlar dikkate alındığında ise kullanıcıların Cookplus Coffee Bean modelinden memnun oldukları görülebilmektedir. Ürünün kaliteli olmakla birlikte sağlam ve dayanıklı olan parçaları, uzun ömürlü bir kullanım sunarak kullanıcıları memnun etmektedir.

Cookplus Coffee Bean French Press Kullanışlı mıdır?

Kahve, bitki çayı ve benzeri içerikleri hem sağlıklı hem de zahmetsiz bir şekilde hazırlamanın en pratik yolu Coffee Bean french press kullanmaktır. Cookplus Coffee Bean 800 ml metalik french press, kolay kullanım sunan özellikleri ve kullanışlı yapısı sayesinde kullanıcısına zaman kazandırır. Tercihe ve yapılacak kahvenin türüne göre yeterli miktarda kahve ve su french press haznesinin içine koyulur. Ardından kapağı kapatılarak ortalama beş dakika beklenir. Yeterli süre geçtikten sonra presslenir ve fincana aktarılır. Bu işlem, farklı içecekler için de aynı şekilde yapılır. Son derece basit bir işlem ile hızlıca içecek hazırlamayı sağlayan bu ürün, son derece kullanışlıdır. Ürünün 800 ml kapasite ile birlikte 15 cm boy, 18 cm en ve 25 cm yükseklik ölçüleri de kullanışlı olmasını destekleyen detaylardır. Hem bol miktarda içecek hazırlamaya olanak tanır hem de kolay bir şekilde muhafaza edilir. Birbirinden ayrılabilen parçalar ise yıkamayı kolaylaştırır.