Cooker 6 Lı Beyaz Renk Sufle Fırın Kabı

199 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Cooker 6 Lı Beyaz Renk Sufle Fırın Kabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OVA MAGAZALARI Satıcı Ünvanı: ÇUKUROVA TEKSTİL DAYANIKLI TÜKETİM VE AMBALAJ MAMULLERİ TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0264004439400017 Vergi Kimlik Numarası: 2640044394
    Bu ürün OVA MAGAZALARI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cooker 6 Lı Beyaz Renk Sufle Fırın Kabı 9 cm çapında 5 cm derinliğinde fırına - Kısık ateşe-Mikrodalga da kullanılabilen sufle kabı...

Ürün Özellikleri

  • Materyal Seramik
  • Ürün Tipi Standart
  • Renk Beyaz
  • Parça Sayısı 6 Parça
Geri Bildirim Ver

6'lı Beyaz Renk Sufle Fırın Kabı ile Kusursuz Tatlılar

Evlerde kullanılan kaseler yemek hazırlamak, servis yapmak ve yiyecekleri saklamak amacıyla kullanılan mutfak araç gereçleridir. Bu kase çeşitlerinden biri de sufle kaseleridir. Sufle kaseleri, sufle pişirmek amacı ile kullanılan, çeşitli malzemelerden üretilen, çeşitli boy ve tasarımlara sahip ürünlerdir. Bir tatlı kasesi çeşidi olan sufle kaseleri, oldukça sağlam ve dayanıklı olmaları ile ön plana çıkar. Dikkat çekici ve modern tasarımlara sahip olan sufle kaseleri, etkileyici modelleri ile de dikkat çeker. Camdan ve paslanmaz çelikten yapılan modeller ise sade tasarımları ile ön plana çıkar. Cooker sufle kabı da beyaz rengi ve minimal boyutuyla ilgi gören bir üründür. Fırın sufle kabı olarak da bilinen ürün, altılı olarak satışa sunulmuştur. 6’lı sufle kabı 9 cm çapında ve 5 cm derinliğindedir.

  • Dayanıklı Malzeme
  • Modern Görünüm
  • Minimalist Modeller

Cooker Beyaz Sufle Kabı Özellikleri

Cooker beyaz sufle kabı sade bir görünüme sahiptir. Ürünün boyutu 9x5’tir ve fırına ve mikrodalgaya rahat bir şekilde sığar. Seramikten yapılmış olan Cooker beyaz sufle kabı, sıcak su üzerinde de kullanılabilir. Ürünün bulaşık makinesinde yıkanması tavsiye edilmemektedir. 6'lı beyaz sufle fırın kabı olarak da bilinen ürün, mutfağınızda ve sofranızda eksik etmek istemeyeceğiniz bir tasarıma da sahiptir. Beyaz renk ve çizgili tasarımı ile dikkat çeken ürün tatlı yapmayı seven tüm kullanıcıların ilgisini çeker. Bu kaseler, yalnızca sufle sunumunda değil dekoratif yemek sunumlarında da kullanılabilir. Cooker beyaz sufle kabı, aynı zamanda sevdikleriniz için ev hediyesi olarak da tercih edilebilir. Evinizde, kafenizde, restoranınızda severek kullanabileceğiniz 6'lı beyaz sufle fırın kabı özellikleri hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Cooker Beyaz Sufle Kabı ile Lezzetli Tatlılar

Sufle, pek çok insanın hayır diyemeyeceği ve severek tükettiği bir tatlı çeşididir. Bu tatlı çeşidi, kendi kasesinde yapılarak servis edilir. Pek çok mutfak malzemesi üreticisi sufle kabı üretir. Cooker da minimal ve sade tasarımları ile ön plana çıkan sufle kaselerinin üretimini gerçekleştirir. Beyaz sufle kabı, çekici tasarımı ile göz kamaştıran bir üründür. Seramik kullanılarak üretilmiş olan kase, sadeliği ile ön plana çıkar. Evinde ya da iş yerinde mikrodalgada sufle yapmayı tercih eden kullanıcılar, Cooker 6’lı sufle kabı ile tanışabilir. Sufle kabı içerisinde pişen sufle tatlısı, tam kıvamında pişer ve lezzetiyle damak tadınıza tat katar. Eğer siz de hem kendiniz hem aileniz hem arkadaşlarınız için ikram olarak sufle pişirmek istiyorsanız, sunumlarını Cooker beyaz sufle kabı ile yapabilirisiniz.

Avantajlı Fiyatlara Sahip Cooker Beyaz Sufle Kabı

Cooker markası tarafından satışa sunulan beyaz sufle kabı avantajlı fiyat seçeneği ile dikkat çeken bir üründür. 6'lı beyaz sufle fırın kabı fiyatı belirlenirken, ürünün hangi malzemeden yapıldığı, tasarımı, ebatları göz önünde bulundurulmuştur. Ürünün fiyatı belirlenirken ısıya dayanıklı olup olmamasına da dikkat edilmiştir. Cooker beyaz sufle kabı fırın, mikrodalga ve ocakta kullanılmak için uygundur. Sufle tatlısı sevenlerin severek kullanabileceği bu ürün, özenle paketlenerek tarafınıza gönderilir. Beyaz sufle kabı hakkında daha fazla bilgi edinmek ve kullanıcıların fikir ve tavsiyelerini de öğrenmek için 6'lı beyaz sufle fırın kabı yorum kategorisine erişebilirsiniz. Kullanıcıların kullanım tavsiyeleri, ürün hakkındaki deneyimleri ürün yorumları kategorisinden detaylı bir şekilde açıklanmıştır. Eğer siz de sufle tatlınızı Cooker 6'lı beyaz sufle kabında yemeyi tercih ediyor iseniz, ürünü hemen sipariş verebilirsiniz. 6'lı beyaz sufle fırın kabı satın almak için Trendyol'a göz atabilirsiniz.