COOK Bas ve Kes Streç Kesici Aparatı

329 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
9.7
Kargo Bedava
319,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

COOK Bas ve Kes Streç Kesici Aparatı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AC Ahmetcan Satıcı Ünvanı: BARIŞ TUNCAY ÖZBUZCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3257539354600013 Vergi Kimlik Numarası: 6680248383
    Bu ürün AC Ahmetcan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Film çekmek artık çok kolay. Önce streci çek sonra bas ve kes!Streç filmin ucunu ararken yaşanan zorluklar ve streç filmi çekerken yaşanan karışma sona eriyor.Bas&Kes tek hareketinizle sizin için streci kesiyor, yiyeceklerinizi kolayca streçlemenizi sağlıyor.Özel tasarımı ve kaliteli malzemesiyle seneler sonra bile ilk günkü performansı sağlıyor.Patentli ürünümüz Bas&Kes Streç Kesici ilk kullanımınıza özel 30 metrelik streç film hediyesiyle raflarda sizleri bekliyor.MÜKEMMEL ÇEKİMÖzel tasarımı sayesinde streç filmin ucunun kaçmasını önler, bir sonraki kullanımınızda size kolaylık sağlar.Koruyucu kapağı sayesinde streç filmi çekerken karışmasını önler, düzgün bir şekilde yiyeceklerinizi streçlemenizi sağlar.MÜKEMMEL KESİMStreç filmi keserken yaşadığınız stresi ortadan kaldırır, basit bir hareketinizle streç filmi sizin için keser.Gizlenmiş bıçağı sayesinde streçleme esnasında parmaklarınızı kesilmeye karşı güvende tutar.Özel üretilen bıçağı yıpranmaya karşı dayanıklıdır, seneler sonra bile ilk günkü gibi performans sağlar.MÜKEMMEL KORUMAGıdalarınızı taze tutar ve yemek kokularının birbirine geçmesini önler.Mikrodalga fırınınızda çözme ve ısıtma işlemlerinde de gıdalara temas ettirmeden kullanılabilir.Gıdalarınızı buzdolabında ve dondurucuda streç film ile rahatça dondurarak saklayabilmenizi sağlar.
Geri Bildirim Ver