1
French Press kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Comprox Cambu 600ml 3 Ü 1 Arada (ATEŞE DAYANIKLI) French Press Demlik, Ölçü Kabı

193,40 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  193,40 TL
%5 indirim
2 x  183,73 TL
367,46 TL
%6 indirim
3 x  181,80 TL
545,39 TL
%7 indirim
4 x  179,86 TL
719,45 TL

Ürün Bilgileri

Comprox Cambu 600ml 3 Ü 1 Arada (ATEŞE DAYANIKLI) French Press Demlik, Ölçü Kabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KARGOLANDI Satıcı Ünvanı: MEHMET ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7930313829
    Bu ürün KARGOLANDI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cambu 3'ü Bir Arada French Press 600 Ml
  • Filtre kahve tiryakilerinin ve bitki çayını en yoğun aromada sevenlerin ortak yardımcısı olan Cambu 3'ü Bir Arada French Press 600 ml , sıcak içeceklerinizi size en saf hâlde sunuyor.
  • Demleme ve süzme aşamalarını en iyi şekilde yapmanızı sağlayan bu ürün, iki kişilik servislerinizdeki French press kullanımını tek seferde tamamlayabiliyor. Bu ürünü, ister soğuk havalarda içinizi ısıtacak kahve ve kış çayı çeşitleri için, isterseniz de yazın cold brew şeklinde tüketeceğiniz serinletici kahveleriniz için kullanabilirsiniz.
  • Ateşe dayanıklı borosilikat demlik ve ölçü kabı avantajlarına sahip French press 600 ml , bitki çayı ve kahve konusunda özel zevkleri olanlara büyük kolaylık sağlıyor.
  • Ateşe dayanıklı borosilikat demlik
  • Ölçü kabı

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Hacim 600 + ml
Geri Bildirim Ver

My Bottle 3’ü 1 Arada Ateşe Dayanıklı Cambu French Press Demlik 600 ml

My Bottle termos hem ateşe dayanıklı demlik hem ölçü kabı hem de french press olarak kullanılacak şekilde tasarlanır. Böylece mutfaklarda çok amaçlı kullanıma uygundur. Ürün, kahve ve bitki çayı sevenlerin içeceklerini kolay bir şekilde tek bir kap ile hazırlamalarına yardımcı olur. My Bottle demlik, içeceklerinizin aromasını yoğun almanızı sağlar. Bu sayede içeçeklerin bütün aromasını hissedebilirsiniz. My Bottle 3'ü 1 arada ateşe dayanıklı cambu french press demlik 600 ml boyutundadır. İki kişilik sunumlara uygun şekilde tasarlanır. Ürünün materyali sıcaktan etkilenmeyen camdır. Demleme ve süzme işlemlerinin başarılı bir şekilde yapılmasını sağlar. Demlik, boroksilikat camdan üretilir. Bu yüzden de kimyasal etkilere, ısıya ve elektriğe karşı dayanıklıdır.

  • Isıya dayanıklı boroksilikat cam
  • Çok amaçlı kullanım imkanı
  • 600 ml geniş hacim

My Bottle 3’ü 1 Arada Cambu French Press Demlik Özellikleri

My Bottle 3’ü 1 Arada Cambu French Press Demlik Özellikleri

My Bottle markasının ürettiği 3’ü 1 arada demlik, tek bir üründe pek çok kullanım sunar. Bu da müşterilere pek çok avantaj sağlar. Bu ürün french press, ölçü kabı ya da demlik olarak müşterilerin kullanımına sunulur. Ürünün materyali sağlam ve kaliteli borosilikattır. Borosilikat malzeme ateşe ve ısıya dayanıklıdır. Isı farklarından etkilenmediği için ürün çatlamaz ve kırılmaz bir yapıya sahiptir. Bu da ürünün uzun süreli kullanımına yardımcı olur. Ürünün 600 ml hacme sahip olması, iki kişi için içecek hazırlanmasını sağlar. My Bottle french press içeçeklerinizin aromasınının iyi bir şekilde ortaya çıkmasına yardımcı olur. Aynı zamanda çay ve kahvelerin kaliteli bir şekilde demlenmesine olanak sunar. İçeçeklerinizin aromasını tam anlamı ile hissedebilirsiniz. Ürünü sadece sıcak içeceklerin kullanımında değil, soğuk içeceklerin hazırlanmasında da kullanabilirsiniz.

Kaliteli My Bottle Ateşe Dayanıklı French Press Demlik

Kaliteli My Bottle Ateşe Dayanıklı French Press Demlik

My Bottle markasının üretimini yaptığı bu ürünün müşterilere sunduğu pek çok avantaj vardır. Ürün, üç farklı kullanım imkanı sunar. Ölçü kabı olarak da kullanılabilen bu ürün, malzemelerin tam ölçüsünde kullanılmasını sağlar. Ateşe dayanıklı olduğu için bitki çayı gibi içeceklerinizi ocak üzerinde demleyebilir, sıcak bir şekilde sevdiklerinize servis edebilirsiniz. Aromaları tam anlamıyla hissetmenize yardımcı olan ürünün son kullanım alanı ise french presstir. French press ile bitki çaylarını ve kahvelerinizi demleyebilirsiniz. Sadece sıcak içeceklerinizin değil, aynı zamanda soğuk içeceklerinizin de aromasını tam anlamı ile alabilirsiniz. Ürün materyali borosilikat cam olduğu için model ateşe karşı dayanıklıdır. Camdan üretilen bu ürün doğa dostudur ve geri dönüştürülebilir. My Bottle 3'ü 1 arada ateşe dayanıklı cambu french press demlik 600 ml yorumlarına bakarak ürün hakkında bilgi edinebilir, müşteri deneyimlerine göz atabilirsiniz.

Cazip My Bottle Ateşe Dayanıklı French Press Fiyatı

Cazip My Bottle Ateşe Dayanıklı French Press Fiyatı

My Bottle 3'ü 1 arada ateşe dayanıklı cambu french press demlik 600 ml fiyatı belirlenirken ürünün materyali, hacmi, müşterilere sunduğu kullanım alanlarının fazlalığı, kalitesi, ısıya dayanıklı olması gibi pek çok faktör dikkate alınır. My Bottle tarafından tasarımı yapılan; french press, ölçü kabı ve demlik olarak kullanılan bu ürün dayanıklı camdan üretilir. Ürünün hacmi 600 ml olarak tasarlanır. İki kupaya kadar servis imkan sunan ürünün dış kısmında paslanmaz çelik kullanılır. Ürün, içeceklerin demlenmesi ya da süzülmesi aşamasının iyi bir şekilde yapılmasına olanak sağlar. Kullanılan materyal dolayısı ile uzun yıllar boyunca kullanılabilir. My Bottle 3’ü 1 arada cambu french press ürününe Trendyol’dan uygun fiyat avantajı ile güvenilir bir şekilde ulaşabilir, aynı zamanda müşteri yorumlarına bakarak ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.