Comforvita Tekstil Yüzeyli Belbantlı 30'lu Hasta Bezi - Large

419 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Comforvita Tekstil Yüzeyli Belbantlı 30'lu Hasta Bezi - Large

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Farmakozmetika Sağlık Ürünleri Satıcı Ünvanı: FARMAKOZMETİKA SAĞLIK ÜRÜNLERİ VE KOZMETİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385151335000001 Vergi Kimlik Numarası: 3851513350
    Bu ürün Farmakozmetika Sağlık Ürünleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ComforVita Tekstil Yüzeyli Belbantlı Yetişkin Hasta Bezi -Large Ultra konforlu, güvenilir ve kullanışlı bir hasta bezi arıyorsanız ComforVita’nın sahip olduğu özellikler ile fark yaratan ürünü Tekstil Yüzeyli Belbantlı Yetişkin Hasta Bezi sizlerle! Hem gündüz hem de gece kullanılabilen ComforVita Tekstil Yüzeyli Belbantlı Yetişkin Hasta Bezi, unisex bir üründür ve yüksek kaliteli malzemeden uzman görüşü ve kullanıcı beklentileri dikkate alınarak tasarlanmıştır. Her detayı dikkatle ve özenle düşünülen bu ürün, yalnızca kullanım rahatlığı noktasında değil kullanım güvenliği açısından da üst düzey performans ve konfor sunar. Diğer taraftan 4 farklı boyutta sunulan ürünün her bedene uygun bir seçeneğe sahip olduğunun da altını çizmek gerekir. Cilt dostu formülü sayesinde dermatologlar tarafından onaylanan ve hassas ciltlerde kullanıma uygun bir ürün olan ComforVita Tekstil Yüzeyli Belbantlı Yetişkin Hasta Bezi, tekstil yüzeyi ile cildin hava almasını sağlar. Sızdırmaz bariyeri ile maksimum koruma sağlar ve güvenle kullanılabilir. ComforVita’nın kullanımda fark yarattığı noktalardan biri de tasarımındaki belbantıdır. Belbantlı yapısı ile beraber kolayca takıp çıkarılabilir, kişiye özel uyum sağlar ve günün sonunda müthiş pratik bir kullanım sunar. Dikkat Çekmemiz Gereken Diğer Özellikler 4 Katmanlı Emilim: Yüksek emicilik sağlayan 4 katmanlı yapısı, sıvıyı hızla emer ve cilde teması önler, böylece cildin sağlığını korumasına yardımcı olur.
  • Nefes Aldıran Yüzey: Tasarım sürecinde cilt sağlığı ve güvenilir kullanım odaklı bakış açısından ödün vermeyen ComforVita, nefes aldıran yüzeyi ile cildin hava almasını sağlar ve nem dengesini korur.
  • Islaklık Göstergesi: ComforVita ile “Bezi ne zaman değiştirmeliyim?” sorusunun yanıtını aramanıza gerek yok. Islaklık göstergesi, bezin değiştirilme zamanını belirlemenizi sağlar ve pratik kullanım deneyimini belirgin ölçüde geliştirir.
  • Çift Bacaklı Bariyer: Maksimum koruma için çift bacaklı bariyer sistemi, sızıntı riskini en aza indirir ve kullanıcıya güven verir.

Ürün Özellikleri

  • Beden L
  • Çeşit Belbantlı
Geri Bildirim Ver