Columbia Trailstorm Waterproof Walking Shoe Bm0156-089

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: 43,5
Beden Tablosu
40
40,5
41
41,5
42,5
43
43,5
44
45
42

Ürün Bilgileri

Columbia Trailstorm Waterproof Walking Shoe Bm0156-089

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Seçbeğenal Satıcı Ünvanı: MURAT ÖZLER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7020174844
    Bu ürün Seçbeğenal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Trailstorm Waterproof Walking Shoe BM0156-089 HER HAVA KOŞULLARI Burun kapağına sahip su geçirmez üst kısım, değişen hava koşullarında ayaklarınızı kuru tutmak için nefes alabilir, böylece her türlü yürüyüşe hazır olursunuz. KONFOR VE KAVRAMA Orta taban rahat yastıklama sunarken çok yönlü dış taban ıslak ve kuru koşullarda olağanüstü tutuş sağlar. EMİN ADIMLAR Yenilikçi Adapt Trax ™ dış taban sistemi, ıslak veya kuru her türlü arazi için optimum tırnak yerleşimi sağlar. Omni-Tech ™ su geçirmez, nefes alabilen dikiş sızdırmaz membran patik yapısı Navic Fit System ™, ayağın orta kısmının doğal bir şekilde sabitlenmesini sağlar Ghillie bağcık, tam oturur Hafif koruma için kalıplı dikişsiz TPU film burun kapağı Techlite + ™, rahatlıktan ödün vermeden hızlı tepki veren yastıklama ve denge sağlar Adapt Trax ™ dış taban, ıslak ve kuru koşullarda olağanüstü tutuş sağlar Açılı ön ve arka yönlere sahip 4 mm dış taban çıkıntıları, çok yönlü arazide tutuş ve dayanıklılık arasında optimum dengeyi sağlar Kullanım Alanları: Trail

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Tekstil
  • Özellik Suya Dayanıklı
  • Materyal Kumaş
  • Kumaş Teknolojisi Su Geçirmez
  • Renk Gri
  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Taban Teknolojisi Eva Taban
  • Taban Kauçuk
  • Spor Türü Trekking
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Desen Düz
  • Ortam Casual/Günlük

Yıkama Talimatları

  • type 4
Geri Bildirim Ver

Columbia Trailstorm Waterproof Walking Shoe BM0156-089

Kadın erkek ve çocuk ayakkabısı kategorisinde ürün çeşitliliğine sahiptir. Kullanıcının ayakkabıyı ayağına geçirdiğinde rahat ve bir o kadar da sportif hissedebilmesini sağlamıştır. Bu ayakkabılardan biri de özenle tasarlanan Columbia Walking Shoe ürünüdür. Her kombine uyum ürün oldukça dikkat çekicidir. Uzun yıllar güvenle kullanıma uygundur. Ayağı saran bir dokuya sahiptir. Tracking türüne ait olan bu ürün kişinin hayat tarzına ve kullanım alanına göre kombinlenebilir. Konforun ve kalitenin bir birleşimi olarak Columbia ayak sağlığına önem verenlerin vazgeçilmez adresidir.

 
  • Dayanıklı yapı
  • Su geçirmez
  • Hava alan doku

Columbia Walking Shoe Özellikleri

Columbia Walking Shoe Özellikleri

Ürün olarak özelliklerine geçmeden önce Columbia markası hakkında fikir sahibi olmak önemlidir. Marka uzman üretim ağı ile en kaliteli malzemeleri en iyi şekilde tasarlayarak bir ayakkabı ortaya çıkarmaktadır. Yüzlerce ayakkabı çeşidinin hepsi ayak sağlığı standartlarına uygun olarak üretilmekte ve kullanıcının rahatlığı göz önünde bulundurularak tasarlanmaktadır. Columbia Waterproof Walking Shoe ürününün ise en belirgin özelliği elbette su geçirmemesidir. Dayanıklı bir yapıya sahip olan ayakkabı bağcıklıdır. Materyali kumaştır ve gri renktedir. Spor veya klasik her türlü giyim tarzına uygundur. Üzerinde Columbia amblemi ve marka ismi bulunmaktadır. Böylelikle ürünün orijinal olduğu görünmektedir. Taban kısmı incelendiğinde son teknolojiden yararlanıldığını söylemek mümkündür. Eva orta taban adı verilen bir sistem kullanılmıştır. Ayakkabı trekking için oldukça uygundur. Yürünen yol ne olursa olsun ayakkabının üretiminde kullanılan teknolojiler sayesinde maksimum verimi almak mümkündür. Uzun yürüyüşlerde tercih edilebileceği gibi günlük veya özel günler için de kullanılabilir. Bu durum kullanıcının tarzına göre değişkenlik gösterir.

 

Columbia Walking Shoe Avantajları

Columbia Walking Shoe Avantajları

Ayakkabılar hayatın birer parçasıdır. Bulunulan coğrafyaya, havaya, mevsime göre bu tür çeşitlenmektedir. Bu ürünler türüne ve hammaddesine göre kullanıcıya birçok avantaj sunmaktadır. Columbia Walking Shoe tercih eden birinin ise sahip olacağı ilk avantaj elbette konfordur. Orta tabanda kullanılan yastıklama teknolojisi ve çok yönlü dış taban ıslak veya kuru tüm zeminlerde rahat bir kullanım sağlayacaktır. Ayakkabının burun kısmında bulunan su geçirmez burun kapağı mevsim şartları ne olursa olsun kuru ve nefes alan ayaklara olanak tanır. Tüm bunlarla da sınırlı değildir. Yenilikçi Adapt Trax ™ sistemi arazi şartlarına uyum sağlayarak zemine tam yerleşerek tutunur. Omni-Tech ™ ile su sızdırma gibi bir sorun tarihe karışır. Navic Fit System ™ ile orta kısmı, ayakkabı özellikle o ayak için üretilmiş gibi sabitlenir. Ghillie bağcık kullanılarak kullanıcının kolaylıkla çıkarabilmesi sağlanır. Üstelik kullanılan bağcık oldukça dayanıklıdır. Çekmeye bağlı kopma yaşanmaz. Columbia Trailstorm Waterproof Walking Shoe kullanım kolaylığı ile öne çıkar.

 

Columbia Walking Shoe Fiyatı ve Yorumları

Columbia Walking Shoe Fiyatı ve Yorumları

Ayakkabı fiyatları kullanılan ham maddenin kalitesine, üreten firmanın uzmanlığına göre farklılaşmaktadır. Ayakkabı kalitesi arttıkça fiyatı da buna bağlı artış gösterebilmektedir. Fakat ürünün kalitesine bağlı kullanım ömrünün de uzun olacağı düşünülmelidir. Columbia Waterproof Walking Shoe fiyat detayları incelendiğinde ürünün sunduğu avantajlara ve kalitesinine göre oldukça bütçe dostudur. Uzun yıllar güvenle kullanılabilecek özelliktedir. Birçok ayakkabının aksine zemine ve ayağa uyum sağlayarak hem kullanıcıyı dikkate alır hem de ayakkabıyı korur. Siz de ihtiyacınız olan Columbia Walking Shoe ayakkabısını Trendyol’dan kolayca sipariş edebilirsiniz. Üstelik sizden önce ürünü kullanmış kişilerin Columbia Waterproof Walking Shoe yorum ve değerlendirmelerini inceleyerek fikir edinebilirsiniz.