Colorado Termos Quechua 1.5 L Koyu Gri

1.799 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Sıkça Sorulan Sorular

Termoslar bulaşık makinesinde yıkanır mı ?
Termosların iç ve dış tabakası arasında yer alan hava dolu bölüm, yani içeceğinizin sıcak kalmasını sağlayan bölge, bulaşık makinesinin zarar verebileceği bir yapıya sahiptir. Bulaşık makinesinde yıkadığınız termoslarınız bir süre sonra içeceklerinizi sıcak tutmamaya başlayacaktır. Elde yıkama tavsiye edilir.

Ürün Bilgileri

Colorado Termos Quechua 1.5 L Koyu Gri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Happys Satıcı Ünvanı: TSY TEKNOLOJİ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859132749900001 Vergi Kimlik Numarası: 8591327499
    Bu ürün Happys tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RENK: KOYU GRİ ÜRÜN FAYDALARI Isı yalıtımı: 95°C'den itibaren: 6 saat sonunda 83°, 12 saat sonunda 74°, 24 saat sonunda 60° Kullanım kolaylığı: Çift taraftan açılma: dökmek için geniş ve hızlı Sap, bardak dahil Paslanmaz Bakım kolaylığı: Çıkabilir kapağı sayesinde temizlemesi kolaydır. İç haznesi paslanmaz çelik. Taşıma kolaylığı: Dökme kolaylığı ve taşıma için çıkarılabilir tutma sapı. Sağlamlık: Aralarında hava boşluğu bulunan 18/8 (304) paslanmaz çelik çift duvar yapısı. ÜRÜN KONSEPTİ VE TEKNOLOJİSİ ÜRÜN BİLEŞİMİ: Şişe/gövde 90% 304 Paslanmaz Çelik, 7% Polipropilen, 3% Akrilonitril Bütadien Stiren Kapak 78% Polipropilen, 20% Paslanmaz Çelik, 2% Akrilonitril Bütadien Stiren Conta 100% Silikon SAKLAMA TAVSİYESİ: Saklamadan önce yıkayın ve kurutun. Kuru ve temiz bir yerde muhafaza edin. KULLANICI TALİMATLARI: Alkol,gazlı içecek koymayın.Mikrodalgaya ve dondurucuya koymayın TEKNİK BİLGİLER Termosunuzun performansını artırmak için tavsiye. : "Termosunuzu kaynar su ile doldurup 5 dakika bekletin. Ardından, suyu boşaltın ve içeceğinizi koyun. Termosu kapatın. Termosu doldurdukça içindeki sıvının sıcak veya soğuğu muhafaza etme olasılığı artar."
  • Özellikler : Hızlı açılma sistemine sahip geniş ağızlı kapağı, içeceğin ısısını kaybetmeden kolayca dökülmesini sağlar.
  • Bakım önerileri : Elde yıkayın, makineye koymayın. Duru su ile yıkayın ve kapağını açık bırakarak kurutun.
  • İlk kullanım : İlk kullanımdan önce ürünün tamamını duru su ile 3 kez yıkayın.
  • Bileşenler ve yasalar : Ürünlerimizin ve bileşenlerimizin tümü beslenme standartlarıyla uyumludur. Bisfenol A (BPA) içermez, yürürlükteki yasalara uygundur.
  • Ağırlık ve boyutlar : Hacim: 1,5 litre Boyutlar: 12,5 cm X 29 cm çap Ağırlık: 980 gram Diğer modeller: 0,4L / 0,7L / 1L / 1,5L

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 1,5 L
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver