Çocuk Gezegeni Ilk Kitaplarım Seti 0-3 Yaş - Hayvanlar - 6 Kitap

221,90 TL

Ürün Bilgileri

Çocuk Gezegeni Ilk Kitaplarım Seti 0-3 Yaş - Hayvanlar - 6 Kitap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitapçı Satıcı Ünvanı: KİTAPÇI DAĞITIM YAYIN EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0563054735500014 Vergi Kimlik Numarası: 5630547355
    Bu ürün Kitapçı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yayınevi: Çocuk Gezegeni Ürün Kodu: 9786052097236 Sayfa Sayısı: 60 Yazar: Abdulkerim Öztürk Basım Tarihi: 2019 Boyut: 17 cm x 15 cm Kağıt Cinsi: Parlak En Lüks Kağıt Kapak/Ambalaj: Sert Kalın Karton Kapak Çocuğunuzun Gelişimine Katkı Sağlayarak Hayvanları Ona Tanıtacak ! Sert Kalın Karton Kağıtlı, Renkli ve Resimli ! * Ben Atım * Ben Aslanım * Ben Dinozorum * Ben Maymunum * Ben Koyunum * Ben Pandayım

Ürün Özellikleri

  • Yaş 0 - 3 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Aysel Korkut
Geri Bildirim Ver

Çocuk Gezegeni 9786052097236 Ilk Kitaplarım Seti 0 - 3 Yaş Hayvanlar 6 Kitap

Çocuk Gezegeni İlk Kitaplarım 6’lı hayvanlar kitap seti üç yaşa kadar her çocuğun kullanımına uygundur. Sayfalarındaki rengarenk ve birbirinden çeşitli resimleri sayesinde hem ilgi çekicidir hem de okuma sırasında çocuklarınızla diyaloglar kurmanıza yardımcı olur. Bu sayede onlarla geçirdiğiniz zamandan maksimum verimi almış olursunuz. Sade anlatımı sayesinde aktarılmak istenenler uzatılmadan ve amacından sapmadan okuyucuya sunulmuştur. Çocuk Gezegeni İlk Kitaplarım 6’lı hayvanlar kitap seti çocuklarınızın zihinsel ve duyusal gelişimine her yönden katkı sağlayacak bir üründür. Kitaplar sadece çocukların yeni şeyler öğrenmesine değil, sizlerin de onlarla kaliteli vakit geçirmenize vesile olur. Kitap okuma alışkanlığı gibi, gelecek hayatlarında da onlar için oldukça önemli olacak bu huyu kazanmalarında temel taşı niteliğindeki bir ürün olacaktır.

  • Toplamda 60 sayfadan oluşur.
  • Kaliteli kağıttan üretilmiştir.
  • Her bir kitap farklı hayvanları konu edinir.

Çocuk Gezegeni 6'lı Hayvanlar Kitap Seti İçeriğinde Neler Vardır?

Çocuk Gezegeni 6'lı Hayvanlar Kitap Seti İçeriğinde Neler Vardır?

Çocuk Gezegeni İlk Kitaplarım hayvanlar 6 adet kitaptan oluşmaktadır. Bu kitaplardan her biri tek ve birbirinden farklı hayvanları konu alır. Setimiz, her kitap on sayfa olmak üzere, toplamda 60 sayfadan oluşmaktadır. Ürünün sayfalarının hepsinde dolu dolu resimler ve yazılı anlatımlar bulunmaktadır. Kitaplar, uzunluk bakımından yaş grubundaki çocuklar için oldukça idealdir ve bu sayede okumanın sonuna kadar ilgilerini kaybetmeden dinlemelerini sağlamak sizin için zor olmaz. Çocuk Gezegeni İlk Kitaplarım 6’lı hayvanlar kitap set, hem kendi çocuklarınız hem de çevrenizdekiler için hediye arayışında iseniz, sizin için kurtarıcı bir ürün olacaktır. Kitapların her biri patpata sarılmış ve güvenli şekilde paketlenmiş halde kargolanmaktadır. Yolculuk esnasında ürünlerin başına herhangi bir zarar gelmemesi için her türlü önlem tarafımızdan alınır.

İlk Kitaplarım 6'lı Hayvanlar Kitap Seti Basım Özellikleri Nelerdir?

Çocuk Gezegeni İlk Kitaplarım 6’lı hayvanlar kitap set, 17×15 santimetre boyuta sahiptir ve küçük çocuklarınızın elleriyle rahatça kavrayabileceği bir üründür. Sert kalın karton kapağı sayesinde sağlamlığını uzun ve zorlu kullanımda bile korur. Oldukça dayanıklı materyalden üretilmiştir. Kalın kağıtları sayesinde küçük çocukların ellerinde bile kolay kolay parçalanmaz. Kullanılan kalın malzemeye rağmen seyahatlerde yanınızda taşımanız veya evinizin herhangi bir köşesinde saklamanız için oldukça uygundur. Basımında kullanılan mürekkebe kadar yüksek kalite materyallerden üretilmiştir. Çocuk Gezegeni İlk Kitaplarım 6’lı hayvanlar kitap seti fiyatı bakımından kendi kalite grubundaki bir ürün için oldukça uygundur. Bunun yanında sağlamlığıyla, bu fiyatı sonuna kadar hak edecek kullanıcı deneyimini sizlere sunmayı başarır.

6'lı Hayvanlar Kitap Setinin Çocuk Gelişimine Etkileri Nelerdir?

Çocuk Gezegeni İlk Kitaplarım 6’lı hayvanlar kitap set, çeşitli hayvan türlerini çocuğunuza tanıtır. Renkli resimleri sayesinde hayal güçlerinin gelişmesine katkı sağlar. Çocuk Gezegeni İlk Kitaplarım 6’lı hayvanlar kitap seti 0-3 yaş aralığındaki çocukların gelişimini göz önünde bulundurarak, onların ilgisini çekecek şekilde hazırlanmıştır. Resimlerde kullanılan canlı renkler sayesinde duyuları harekete geçirmede yardımcıdır. Çocuk Gezegeni İlk Kitaplarım 6’lı hayvanlar kitap set, çocukları sadece hayvanlar alemiyle tanıştırmakla kalmaz, onlara yaş grubuna uygun bazı kavramları da öğretir. Hem resimleriyle hem de olay örgüsü sayesinde küçük çocukların ilgisini uzun süreli olarak yakalamayı başarır. Böylece tek seferlik bir kullanım sonrasında tamamen işe yaramaz hale gelmez. Çocuk Gezegeni İlk Kitaplarım 6’lı hayvanlar kitap seti yorumlarına göre değerlendirildiğinde, çoğu kullanıcı çocuklarının kitapları oldukça ilgi çekici bulduğunu belirmiştir.