Cocosh She Bright 4 Renk Aydınlatıcı Highlighter Paleti, Yüksek Pigmentasyon, Yumuşak Doku, Gün Boyu Kalıcılık

549,90 TL

Ürün Bilgileri

Cocosh She Bright 4 Renk Aydınlatıcı Highlighter Paleti, Yüksek Pigmentasyon, Yumuşak Doku, Gün Boyu Kalıcılık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cocoshshe Satıcı Ünvanı: BİNALİ EKŞİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5718100745800017 Vergi Kimlik Numarası: 3300326112
    Bu ürün Cocoshshe tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Naturel materyaller ile hazırlanan Cocosh She Bright 4 Color Highlighter, Sim kullanmaksızın oluşturulduğu için, hem yoğun ve doğal bir görünüm vermekle kalmaz, Sağlıklı bir makyaj uygulamış olursunuz.
  • Sıcak ve soğuk makyaj uygulamasına göre uygun alternatiflere sahiptir ve rengini olabildiğince canlı verir.
  • "Bright 4 RenkAydınlatıcı Highlighter Paleti: Parıltınızı Ortaya Çıkarın" Bright 4 Renk Aydınlatıcı Highlighter Paleti, güzellik dünyasının en parlak yıldızı olmanızı sağlayacak. Bu palet, cildinizin en güzel yönlerini vurgulamak ve ışıltınızı artırmak için tasarlanmıştır. Dört farklı renkteki aydınlatıcılar, makyajınıza anında bir canlılık ve parlaklık katarkensize özgürlük sunar. Dört Parlak Renk Seçeneği: Bright 4 Renk Aydınlatıcı Highlighter Paleti, cildinize uyum sağlayan dört farklı renk içerir. Her ten rengine ve makyaj tarzına uygun seçenekler sunar. Gün Boyu Işıltı: Bu aydınlatıcılar, uzun süre dayanıklıdır ve gün boyu tazelik ve parlaklık sunar. Kolay Uygulama: Yumuşak ve ipeksi dokusu, aydınlatıcıları cildinize sorunsuzca uygulamanıza yardımcı olur. Işıltınızı istediğiniz şekilde kontrol edin. Güvenli ve Cilt Dostu: Ürün, cilt dostu malzemelerle üretilir, böylece her cilt tipi için güvenlidir. Taşınabilir ve Şık Tasarım: Paletin kompakt tasarımı, makyaj çantanıza veya seyahat çantanıza kolayca sığar. Bright 4 Renk Aydınlatıcı Highlighter Paleti ile makyajınıza bir dokunuşta ışıltı katın. Görünümünüzü tamamlamak ve vurgulamak için bu paleti kullanarak parlak ve genç bir cilde sahip olun. Siz parladıkça, odak sizin üzerinizde olacak. Parıltınızı en üst düzeye çıkarmak ve makyajınıza biraz sihir katmak istiyorsanız, Bright 4 Renk Aydınlatıcı Highlighter Paleti sizin için ideal seçenek olabilir. Şimdi sipariş verin ve ışıltılı bir güzellik deneyiminin tadını çıkarın.

Ürün Özellikleri

  • Form Toz
  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver