8
Kola kategorisinde
en çok satılan 8. ürün

Coca-Cola Kutu Kola 250 ml 6'lı

184,90 TL
(30,82 TL / adet)
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Coca-Cola Kutu Kola 250 ml 6'lı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GELTAT SÜPERMARKET Satıcı Ünvanı: GELTAT SÜPER MARKET TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0391018663900017 Vergi Kimlik Numarası: 3910186639
    Bu ürün GELTAT SÜPERMARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Coca cola kutu 6lı paket 250 ml kutu
Geri Bildirim Ver

Coca-Cola Kutu Kola 250 ml 6'lı

Sevdiklerinizle kaliteli vakitler geçirmek mutlu hissetmenizi sağlar. Güzel ve samimi sohbetler eşliğinde zamanın nasıl geçtiğinin farkına varamayabilirsiniz. Bu anlar yaşanırken ferahlatan içeceklere ihtiyaç duyulur. Tam da bu noktada Coca-Cola kutu kola 250 ml 6’lı yardımınıza koşar. Paket içerisinde 6 adet olduğu için kalabalık ortamlarda sizlere eşlik edecek bir üründür. Asitli bir içecek olduğundan sindirimi kolaylaştırır ve bu durumda vücuda rahatlık hissi verir. Böcek ısırmalarında ısırılan bölgeye bir bez yardımıyla kola sürüldüğünde yanma ve kaşınma durumlarının yaşanması engellenir. Ayrıca evde temizlik ürünleri kalmadığında Coca-Cola fayans aralarının temizlenmesini sağlar ve pas lekelerinin çözülmesine etki eder. Asit ve kafein maddeleri içerisinde bulunduran bu içecek sayesinde yağlı bulaşıkları ve yağlı yüzeyleri kolay bir şekilde temizleyebilirsiniz.

  • Rahatlık hissi verir
  • Ağrı kesmede etkilidir
  • Mutluluk hormonu salgılar

Ferahlatıcı Tadı ile Coca-Cola 250 ml 6'lı

Ferahlatıcı Tadı ile Coca-Cola 250 ml 6'lı

Coca-Cola kutu kola 250 ml olup 6 adettir. Yemeklerin yanına yakışan ve sindirimi kolaylaştıran bir içecek türüdür. Sıcak havalarda içerisine buz ekleyerek tüketebileceğiniz bu içecek, serinlemenizi sağlar. Yemek yerken, tatlı ya da kuruyemiş tüketirken her şeyin yanına yakışan bu içecekle hararetinizi azaltabilirsiniz. Ürün 6’lı olduğundan fiyat olarak bütçe dostudur. Özellikle kalabalık aile ya da arkadaş sofralarında sıklıkla tercih edilen bir üründür. Kutu kola sağlam paketlendiği için yanınızda taşımak istediğinizde dökülme gibi durumlarla karşılaşmanıza imkan vermez. Bu nedenle yolculuk yaparken serinlemek isteyeceğiniz bu içeceği gönül rahatlığıyla yanınızda taşıyabilirsiniz. Ürün, canlı kırmızı rengiyle ve minimal kutusuyla da göze hitap eder. Coca-Cola kutu kola tüketildikten sonra ürünün kutularıyla geri dönüşüm yapabilir, yeni ve farklı ürünler meydana getirebilirsiniz. Bu durum nedeniyle yeni hobiler edinme imkanı yakalayabilirsiniz.

Coca-Cola 250 ml 6'lı Kullanım Avantajları ve Yorumları

Coca-Cola 250 ml 6'lı Kullanım Avantajları ve Yorumları

Coca-Cola nefis ve serinletici tadının yanı sıra gündelik hayatta karşılaşılan sorunlara pratik çözüm olarak kullanabileceğiniz bir içecektir. Temizlik yaparken büyük yardımcınız olacak bu içecek, yüzey paslanmalarını söker. Kolanın yardımıyla metalleri ve cıvataları paslardan temizleyerek çıkarabilirsiniz. Kalabalık aile sofralarında ağzınızın tatlanmasına imkan veren ve serinleten lezzetiyle tüketmekten vazgeçemeyeceğiniz bir içecektir. Kaliteli sohbetler eşliğinde sevdiklerinizle zamanın nasıl geçtiğini anlamadan vakit geçirmenizi sağlar. Ürün, kutu şeklinde olduğundan tüketirken bardak ihtiyacı hissetmezsiniz. Özellikle dışarıda vakit geçirip kola içmek istediğinizde bu ürün, tam da ihtiyacınız olacak şekilde rahat bir tüketim yapmanızı sağlar. Coca-Cola kutu kola 250 ml 6’lı yorumlarını incelediğinizde müşterilerin deneyimlerini paylaştığı içeriklerin ön plana çıktığını görebilirsiniz. Yemekle beraber tüketildiğinde sindirimi kolaylaştıran ve vücuda rahatlık hissi veren bu içeceği sofralarınızda bulundurarak güzel vakitler geçirme imkanı yakalayabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Coca-Cola 250 ml 6'lı Fiyatı

Bütçenize Uygun Coca-Cola 250 ml 6'lı Fiyatı

Kola, yaygın olarak tüketimi yapılan bir içecek türüdür ve fazlaya kaçmadan tüketildiği takdirde insan vücudunda olumlu etkiler yapar. Ürün, faydalı özellikleriyle beraber uygun fiyata sahip olmasından ötürü müşterilere satın alma konusunda yardımcı olur. Bu nedenle Coca-Cola kutu kola 250 ml 6’lı fiyatı bakımından değerlendirildiğinde oldukça makuldür. Coca-Cola lezzetli tadıyla yemek sofralarınıza eşlik eder ve vücuda rahatlık hissi verdiğinden dolayı severek tüketilir. Bu durum da sakin ve psikolojik olarak kendinizi daha iyi hissetmenize olanak sağlar. Özellikle bunaltıcı sıcak havalarda içinizi ferahlatmaya yarayacak ve mutluluk hormonu salgılanmasına yardımcı olacak bir üründür. Sevdiklerinize de ikram ederek onlarında serinlemesini ve iyi hissetmesini sağlayabilirsiniz. 6’lı paketiyle bütçenizi düşünerek uygun fiyata gelen bu enfes içeceğe Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajı ile kolay bir şekilde ulaşmanız mümkündür.