CMT Araç Oto Lastik Basınç Ölçer Ölçme Hava Kontrol Aparat Göstergeli

124 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

CMT Araç Oto Lastik Basınç Ölçer Ölçme Hava Kontrol Aparat Göstergeli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TRENDLIFEOTO Satıcı Ünvanı: FATMA SEZGEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8410458228
    Bu ürün TRENDLIFEOTO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Araç Lastik Basınç Kontrol Aparatı Yuvarlak Göstergeli Göstergeli Lastik Basınç Ölçer Tire Gauge Araç lastiklerin hava basıncını kontrol etmek ve ölçmek için kullanabileceğiniz bir ürün. Yola çıkmadan lastiklerinizin kontrolünü bu ürünle yapmanız mümkün. Ürün Özellikleri: Analog ekranı sayesinde ölçtüğünüz basıncı rakamsal değerlerle görebilir Tüm lastikleri aynı seviyede tutabilir Sürüş konforunu en iyi düzeye getirebilirsiniz. Her marka ve model aracın lastiklerine uygundur. Aracınız da her zaman bulunması gereken bir ürün Ürün Kullanımı: Lastiğinizin sibopunu çıkarıp Hava Basınç Kontrol Kalemini lastik sibobuna bastırarak ölçünüz. Analog ibreye bakarak hava basıncının kaç bar olduğunu görebilirsiniz Kolay ve pratik kullanımı vardır.
Geri Bildirim Ver