clooe Doğal Selülit Ve Çatlak Giderici Krem (250ML) - Bitkisel İçerikli, Spor İçin Etkili

379 TL

Ürün Bilgileri

clooe Doğal Selülit Ve Çatlak Giderici Krem (250ML) - Bitkisel İçerikli, Spor İçin Etkili

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Clooe Satıcı Ünvanı: THRONES DANIŞMANLIK GIDA TEKSTİL VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0843060787100001 Vergi Kimlik Numarası: 8430607871
    Bu ürün Clooe tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN AÇIKLAMA: Clooe Selülit kremi içerdiği caffein, nane yağı, kırmızı biber, at kestanesi, biberiye yağı, centella asiatica sayesinde selülit oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Dolaşımı hızlandırır ve cildin nemlenmesini sağlar. FAYDALARI: Clooe Selülit kremi doğal içeriklidir. Paraben, parafin glüten içermez. Tamamen doğa dostudur ve hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. Ürünlerimizin tamamı dermatolojik olarak test edilmiştir. İÇİNDEKİLER: Aqua, alcohol, menthol, aesculus hippocastanum extract, glycerin, peg-40 hydrogenated castor oil, carbomer, triethanolamıne, phenoxyethanol, potassıum sorbate, helianthus annuus seed oil, sodium benzoate, capsicum annuum extract, hypericum perforatum oıl, thymus vulgaris leaf oil, panthenol, rosmarınus offıcınalıs leaf oil, camphor, eucalyptus species leaf oil, mentha pıperıta oil, nıgella satıva seed oil, eugenıa caryophyllus flower oil, abies balsamea needle oil, centella asıatıca ekstract, caffeıne, citric acid. SELÜLİT KREMİ NASIL KULLANILIR: Bir miktar üründen alınır. Temizlenmiş cilde dairesel hareketlerle dışarıdan içe doğru masaj yaparak istenilen bölgeye uygulayınız. UYARILAR: Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız. Göz ile temasından kaçınınız. Orijinal ambalajında ve serin yerde muhafaza ediniz. İçerisinde bulunan herhangi bir bileşene karşı alerjiniz var ise kullanmayınız.

Ürün Özellikleri

  • Form Krem
  • Hacim 151 - 250 ml
  • Ek Özellik Vegan
  • Tip Kavanoz
Geri Bildirim Ver