CLEANVAC Wd753 Üç Motorlu 3600watt Sanayi Tipi Islak-kuru Süpürge

7.343 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.950 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.430 TL

Ürün Bilgileri

CLEANVAC Wd753 Üç Motorlu 3600watt Sanayi Tipi Islak-kuru Süpürge

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: isaleti Satıcı Ünvanı: TEMELLER MAKİNA İNŞAAT VE İNŞAAT MALZEMELERİ HIRDAVAT DIŞ TİCARET SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0838012485300024 Vergi Kimlik Numarası: 8380124853
    Bu ürün isaleti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cleanvac WD753 Sanayi Tipi Süpürge 3 Motorlu 3600 Watt Sürekli olarak güçlü vakumlama yapabilen çift fanlı bypass motor kullanılır. Yüksek kapasiteli derinlemesine temizlik sağlar Uzun süre bakım yapılmadan kullanım olanağı sağlayan filtre yüzeyine sahiptir Islak ve kuru zeminlerde kullanılma özelliği vardır Voltaj 230V 50Hz Motor gücü: 3600 watt Kazan kapasitesi: 75 litre Hava akış hızı: 8000 lt/dk. Boyut: 55x60x100 cm Ağırlık: 33 kg

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 3600 Watt
  • Garanti Süresi 1 Yıl
Geri Bildirim Ver

Wd 753 Sanayi Tipi Süpürge 3 Motorlu 3600 Watt wd753/1

Süpürgeler, günümüzde pek çok evde kullanılan temizlik makineleri arasında yer almaktadır. Genel olarak tasarımları ve modelleri ile değişiklik gösteren elektrikli süpürgeler evlerde standart kullanımlarda olabildiği gibi gelişmiş özellikleri ve güçleri ile endüstriyel alanlarda da kullanılabilir. Sanayi tipi elektrik süpürgeleri belirli markalar tarafından üretimleri yapılan güçleri ve özellikleri ile standardın üstünde kalan makineler olarak dikkat çeker. Müşterilerin isteklerine göre çeşitlilik gösteren sanayi tipi makineler daha yüksek motor ve emiş güçleri ile öne çıkar. Aynı zamanda tasarımları da standart olan sanayi tipi makineler ebatlarının büyük olması nedeniyle tercih edilirken kullanıldığı alanlarda kendi aralarında çeşitlilik göstermektedir. Farklı markalar tarafından üretimi yapılan makineler arasında Cleanvac WD 753 elektrikli süpürge 3600w sanayi tipi özellikleri ve gücüyle pek çok işletme sahibi tarafından tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır.

  • Sanayi tipi
  • Güçlü motor
  • Büyük tasarım

Cleanvac Tarihçe ve Sanayi Tipi Elektrikli Süpürgeler

Cleanvac Tarihçe ve Sanayi Tipi Elektrikli Süpürgele

1990 yılında Tektem Makinenin alt markası olarak kurulan Cleanvac genel olarak sanayi tipi üretimleri ile adından söz ettirmektedir. Halı, koltuk ve araç temizliği konusunda uzman olan marka güçlü motorları ve diğer özellikleri ile pek çok işletme sahibinin işini kolaylaştırmaktadır. Yüksek emiş gücü vadeden sanayi tipi elektrikli süpürgeler yüksek motor güçleri sayesinde sanayide üretim aşamasından sonra elde edilen atıkların toplanmasına yardımcı olmaktadır. Cleanvac sanayi tipi süpürge üretiminde Türkiye’de olduğu gibi dünyanın önde gelen markalarından bir tanesidir. Yapılan üretimlerin sanayide kumaştan metale, camdan plastiğe kadar geniş bir emiş gücü ve kullanım alanı sunması işletme sahipleri tarafından Cleanvac markasının tercih edilmesine olanak sağlamaktadır. CLEANVAC WD 753 sanayi tipi süpürge 3 Motorlu 3600 Watt kullananlar tarafından tercih edilen makineler arasında yer almaktadır.

Cleanvac WD 753 Sanayi Tipi Süpürge 3 Motorlu 3600 Watt Özellikleri

Cleanvac WD 753 Sanayi Tipi Süpürge 3 Motorlu 3600 Watt Özellikler

CLEANVAC WD 753 Sanayi Tipi Süpürge 3 Motorlu 3600 Watt özellikleri standart makinelerden farklıdır. Genel olarak daha yüksek motor ve emiş gücüne sahip olan cihazlar işletmelerde kesim ve birleştirme işlemleri sonrasında ortaya çıkan atıkların rahatlıkla temizlenmesine olanak sağlamaktadır. Cleanvac WD 753 sanayi tipi 3 motorlu süpürge - 3600 watt gücü sayesinde en küçük parçaları ile çekebilme özelliklerine sahip olurken farklı sektörlerde tercih edilebilmektedir. Başta halı ve temizleme alanında kullanılan ürünler cam, plastik ve metal parçaları rahatlıkla çekebilmektedir. CLEANVAC WD 753 Sanayi Tipi Süpürge 3 Motorlu 3600 Watt avantajları ile de dikkat çeken ürünlerdir. Sanayide kesim ve birleştirme işlemleri sırasında kullanılmayan atıkların temizlenmesine ve depolanmasına yardımcı olan ürün özel materyalleri sayesinde uzun yıllar sorunsuz kullanılabilmektedir.

Cleanvac WD 753 Sanayi Tipi Süpürge 3 Motorlu 3600 Watt Yorum

Cleanvac WD 753 Sanayi Tipi Süpürge 3 Motorlu 3600 Watt Yoru

CLEANVAC WD 753 sanayi tipi süpürge 3 Motorlu 3600 Watt yorum bilgileri yer almaktadır. Genel olarak yapılan yorumlar arasında malzeme kalitesi başta olmak üzere emiş gücü, tasarım ve dayanıklılık yer almasına karşın firmaların isteklerine göre müşteri deneyimleri ile ilgili de çok sayıda yorum bulunmaktadır. Aynı zamanda müşterileri tarafından son derece geniş kullanım alanı vadeden ürünler özel materyallerden üretilmeleri nedeniyle de uzun yıllar rahatlıkla kullanılabilmektedir. Küçük işletmelerden büyük fabrikalara kadar geniş bir kullanım alanı sunan ürünler kendi aralarında da çeşitlilik gösterebilmektedir. CLEANVAC WD 753 sanayi tipi süpürge 3 Motorlu 3600 Watt fiyatı ile ilgili çok sayıda yorum bulunabilir. Sanayi tipi olması nedeniyle değişkenlik gösteren fiyatlardan satışa sunulan ürün işletme sahipleri tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. CLEANVAC WD 753 Sanayi Tipi Süpürge 3 Motorlu 3600 Watt satın almak için Trendyol'a göz atabilirsiniz.