CLEANVAC SC42 HALI YIKAMA VE ZEMİN CİLALAMA MAKİNASI

Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
17.300 TL16.608 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
16.799,04 TL

Ürün Bilgileri

CLEANVAC SC42 HALI YIKAMA VE ZEMİN CİLALAMA MAKİNASI

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: nalbursepetim Satıcı Ünvanı: EMSA GROUP HIRDAVAT YAPI MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0334099450100001 Vergi Kimlik Numarası: 3340994501
    Bu ürün nalbursepetim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CLEANVAC SC42 HALI YIKAMA VE ZEMİN CİLALAMA MAKİNASI Sanayi tipi halı yıkama ve zemin cila makinasıdır.
  • Elde yıkama fırçası olarak da adlandırılan halı yıkama ve zemin cilalama makinası yerinde halı yıkamanın yapıldığı cami halılarının temizliğinde ve otel temizliğinde kullanılmaktadır.
  • Halı yıkama işleminde halının türlerine göre sert ve yumuşak fırça aksesuar seçenekleri ile etkili yıkama sağlamış olur.
  • Mermer cilalama, mozaik cilalama işleminde kullanıldığı gibi her türlü zeminlerin temizliğinde epoksi zeminlerin temizliğinde de kullanılmaktadır.
  • İnşaatlarda katlara taşınabilme özelliği ve zemindeki inşaat kalıntılarını kolaylıkla çıkarılabilmesi ile inşaat sonrası temizliklerde yaygın olarak kullanılmaktadır.
  • Kullanımı kolay sessiz çalışan ovalama ve cilalama makinalarıdır.
  • Voltaj (V-Hz) 220 - 50
  • Fırça Motor Gücü (Hp) 1,5
  • Motor Devri (d/dk.) 1200
  • Fırça Devri (d/dk.) 170
  • Boyut (cm.) 80-60-120
  • Ağırlık (kg.) 30

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 1250 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

CLEANVAC SC42 HALI YIKAMA VE ZEMİN CİLALAMA MAKİNASI SCC-42

Zemin cilalama makineleri son dönemlerde kullanımı artan temizleme cihazları arasında yer almaktadır. Zeminler belirli dönemlerde yapılan bakımlar ile deforme ve kırılma olmadan kullanılabilen alanlardır. Aynı zamanda parlak ve yeni gibi görünen zeminler girilen ortamın daha şık ve hoş görünmesine olanak sağlar. İş kolları arasında önemli bir yere sahip olan zemin cilalama makineleri aynı zamanda halılar üzerinde de temizlik amacıyla kullanılabilir. Cleanvac SC 42 sert zemin ovama-cilalama makinesi yüzey üzerinde bulunan tüm kir tabakasını temizleyerek bulunulan alanın daha temiz ve parlak görünmesine olanak sağlamaktadır. Müşterilerin isteklerine göre bireysel olarak yapılabilen işlem alanında uzman isimler tarafından da üstlenilerek uygulanabilmektedir. Cleanvac markası tarafından üretimi yapılan makineler pek çok zemin türünde kullanılabilmektedir. Genel olarak mermer zeminlerde tercih edilen ürünler pürüzsüz taş yüzeylerde de kullanılabilmektedir.

  • Cila ve parlatma
  • Üstün temizlik
  • Geniş kullanım alanı

Cleanvac Tarihçe ve Zemin Cilalama Makineleri

Cleanvac Tarihçe ve Zemin Cilalama Makineleri

1990 yılında Tektem Makinenin alt markalarından birisi olarak kurulan Cleanvac üretimlerine 1993 yılında başlamıştır. Ana markanın üretimlerine ek olarak sadece sanayi tipi makinelerin üretimlerini yapan Cleanvac alanında uzman markalardan birisi haline gelmiştir. Motor gücü ve işlevselliği ile dikkat çeken marka aynı zamanda üretimde kullanılan malzemelerin kalitesi ve dayanıklılığı nedeniyle de adından söz ettirmektedir. Farklı alanlara uygun olarak yapılan üretimler fiyatları ve özellikleri ile dikkat çeker. Türkiye’de önemli bir yere sahip olan Cleanvac markası aynı zamanda başta Avrupa olmak üzere pek çok ülkede satışlar yapmaktadır. Cleanvac SC 42 cilalama makinesi modeli ile dikkat çeken ürün geniş kullanım alanı sayesinde sıklıkla tercih edilmektedir. Sert zemin cilalama işleminde kullanılan makine aynı zamanda marka tarafından belirtilen halıların temizliği için de rahatlıkla kullanılabilmektedir. Cleanvac SC 42 manuel halı zemin yıkama ve cilalama müşterilerin isteklerine göre değişiklik gösteren kullanım alanları sunmaktadır.

Cleanvac SC 42 Halı Yıkama ve Zemin Cilalama Makinası

Cleanvac SC 42 Halı Yıkama ve Zemin Cilalama Makinası

Sert zeminler zamanla pisliğin üzerinde birikmesi ile parlaklığını kaybederek kirli bir görünüm kazanmaktadır. Zeminlerin cila ve temizleme işlemi sonrasında temiz ve parlak görünmesi firmanın dikkat çekmesine olanak sağlamaktadır. Genel olarak mermer gibi pürüzsüz ve sert zeminler için kullanılan makine aynı zamanda halıların temizliği ve bakımı için de kullanılabilmektedir. Cleanvac SC42 halı yıkama ve zemin cilalama makinası özel tasarımları sayesinde döner hareketler ile zeminde bulunan kir, pislik ve kalıntıları çıkarmaktadır. Daha sonrasında özel sıvılar ile zeminin cilalan işlemi yapılırken cila sonrasında zeminin temiz ve parlak görünümü uygulamayı yaptıran markanın müşterileri tarafından dikkat çekmesine olanak sağlamaktadır. Fiyatları değişkenlik gösteren makine genel olarak uygun fiyatlardan satışa sunulmaktadır. Cleanvac SC42 halı yıkama ve zemin cilalama makinası kampanyaları ile de dikkat çekmektedir.

Cleanvac SC42 Halı Yıkama ve Zemin Cilalama Makinası Yorum

Cleanvac SC42 Halı Yıkama ve Zemin Cilalama Makinası Yorum

Cleanvac SC42 halı yıkama ve zemin cilalama makinası yorum bilgilerine kolayca ulaşabilir, ürün deneyimleri hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Genel olarak yapılan yorumlar arasında ürünün dayanıklılığı, işlem süresi, uygulama kalitesi ve dayanıklılık yer almaktadır. Ek olarak yapılan yorumlar arasında müşteri deneyimlerine de yer verirken fiyatlandırma konusunda da çok sayıda yorum bulunabilmektedir. Makine ile ilgili yapılan yorumların olumlu olması ürünü satın almak isteyen diğer müşteriler tarafından referans niteliği taşımaktadır. Özel makineler olmaları nedeniyle fiyatları değişiklik gösteren makineler genel olarak erişilebilir fiyatlardan satışa sunulmaktadır. Cleanvac SC42 halı yıkama ve zemin cilalama makinası satın al seçenekleri de yer almaktadır. Değişken fiyatlardan satışa sunulan ürün pek çok kişi ve firma tarafından tercih edilebilir. Trendyol'da yer alan Cleanvac SC42 halı yıkama ve zemin cilalama makinası indirimlerine göz atarak bu ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.