CLEANVAC C90 BUHARLI HALI KOLTUK YIKAMA MAKİNASI KROM AKSESUARLI MODEL

30.525 TL
Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
31.899 TL

Ürün Bilgileri

CLEANVAC C90 BUHARLI HALI KOLTUK YIKAMA MAKİNASI KROM AKSESUARLI MODEL

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kartekmakina Satıcı Ünvanı: KARTEKNİK MAKİNA İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0526064677100015 Vergi Kimlik Numarası: 5260646771
    Bu ürün kartekmakina tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CLEANVAC C90 BUHARLIHALI KOLTUK I YIKAMA MAKİNASI KROM AKSESUARLI MODEL Sağlık Sektörü : Hastaneler, sağlık ocakları, muayenehaneler, klinikler,huzur evleri, evler, ambulanslar Ulaşım: Güçlü buhar yağ kaldırır ve cam ve derinlemesine koltuk temizler. Koridor, halı, mekanik parçalar ve daha fazlası. Toplum hizmetleri: En sık görülen sorunlardan biri olan kamusal alanlarda sakız, içecek lekeleri, yiyecek yağı, ketçap gibi lekelerde kanepeler, sandalye minderleri vb ortamlarda basitçe yıkanarak temizlenebilir. Oteller: Banyo armatürleri, zemin, duvar, minder ve halı çabuk temizlenebilir. Ekolojik, mükemmel hijyen sunar. Gıda sanayi: Gıda ve restoran sektöründe etkin ve dezenfeksiyon yöntemi olan buharlı temizlik ile mutfaklarda da hijyen garanti ! Temizlik Sektörü: Halı yıkama fabrikaları, detaylı araç içi temizlik istasyonları, oto yıkama istasyonları, benzin istayonları, temizlik şirketleri Kısacası temizlik ve hijyenin gerekli olduğu her yerde buharlı temizlik makinası kullanılmakta… Buharlı yıkama makinasının en belirgin özelliği? lekeleri? buhar ile çözmesi? vakum ile yok etmesidir. - Fişi? prize takmadan önce makinanın arka tarafında bulunan su deposunu doldurunuz. - Yapacağınız temizliğe uygun aparatı seçiniz, elastik hortumu kirli? su tankındaki vakum girişine takınız. - Rezistans düğmesine basınız ve led ışığının yanmasını bekleyiniz. - Işık yandıktan sonra buhar tuşuna basarak buhar elde edebilirsiniz. - Sıcak su ile temizlik istendiğinde, hem buhar düğmesini? hem de su düğmesine basınız. - Vakum düğmesine basıp vakum motorlarını çeliştiriniz ve kirli? yüzeyi? makinenizin içine çekiniz. - Vakum ve buhar özelliği? ile hali yıkamak süpürmek kadar kolay. - Buhar ve vakum ile derinlemesine koltuk temizliği? artık çok kolay.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 2201 - 2400 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver