CleanTurk Ms-3010 Far Temizleme Ve Far Parlatma Sıvısı Kloroform Buharlı Far Temizleyici 1 Kg

235 TL

Ürün Bilgileri

CleanTurk Ms-3010 Far Temizleme Ve Far Parlatma Sıvısı Kloroform Buharlı Far Temizleyici 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mesa Kimya Satıcı Ünvanı: MESA DEZENFEKTAN KİMYA ENDÜSTRİYEL VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0619106756400001 Vergi Kimlik Numarası: 6191067564
    Bu ürün Mesa Kimya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Otomobil far temizliğiiçin ön hazırlık sonrası en etkili dokunuşu yapmak için kullanılan kloroform, buharlı far temizlemeve far parlatmayöntemlerinde kullanılmaktadır. Far temizleme sıvısını direkt olarak kullanmayınız, far temizleme buharlı temizleme işlemi için öncelikle zımparalama işlemi uygulanması gerekmektedir. MS-3010 Far Temizleme Sıvısı Kloroform Nasıl Kullanır? 1-) Far yüzeyi zımparalanır. 2-) MS-3010 Far temizleme sıvısı, far temizleme cihazına yeterli miktarda alınır ve far yüzeyine uygulanır. 3-) Farlarınız ilk günkü parlaklığına ulaşır. MS-3010 Far Temizleme Sıvısı işlemi uyguladıktan sonra farlarınızı uzun süre maksimum seviyede aydınlatmayı korur.
Geri Bildirim Ver