Clarins Double Serum Eye 20 Ml Göz Çevresi Serumu

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
3.116 TL

Ürün Bilgileri

Clarins Double Serum Eye 20 Ml Göz Çevresi Serumu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CLARINS Satıcı Ünvanı: MAGNA KOZMETİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0610002320100016 Vergi Kimlik Numarası: 6100023201
    Bu ürün CLARINS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • YENİ Clarins Double Serum Eye 20 ml Çift Etkili Göz Çevresi Serumu Double Serum'un tüm yaşlanma karşıtı uzmanlığı şimdi gözleriniz için. Göz çevresi ile mükemmel biyo-afiniteye sahip bir dokuya sahip küresel bir yaş kontrol konsantresi. Gözlerin güzelliğini ve gençliğini gözle görülür şekilde korumak için %96 doğal kökenli eksiksiz göz serumu. Güçlü organik frenk soğanı ve zerdeçal özleri de dahil olmak üzere 13 bitki özü ile zenginleştirilmiş benzersiz çift formülü, cildin 5 hayati işlevini güçlendirir ve yaşlanma belirtileri üzerinde gözle görülür şekilde hareket eder: kırışıklıkları yumuşatır, şişkinlikleri, koyu halkaları azaltır ve cildi güçlendirir. Çift pürüzsüzleştirici, ultra taze ve yağsız dokusu, göz çevresindeki cilt ile mükemmel bir uyum için bir jelin sıkılaştırıcı etkisini bir kremin rahatlığıyla birleştirir: anında nüfuz eder, görünüm gençlikle ışıldar. . Bu göz çevresi bakımı yaşlanmayı geciktirici etkisinin yanı sıra göz çevresindeki tüm endişeleri hedefler: - Koyu halkalar: At kestanesi escin, koyu halkaların görünümünün azalmasına yardımcı olur. - Şişlik: Bitkisel kafein şişkinliği azaltmaya yardımcı olur. - Beslenme: Organik kivi özü, göz çevresindeki ince ve kırılgan cilt için beslenmeyi destekler. Kim için ? 25 yaşından büyük tüm kadınlar, yaşlanmanın tüm belirtileri üzerinde etkili olmak ve genç görünümü korumak için yoğun ve eksiksiz bir yaşlanma karşıtı göz çevresi serumu arıyor. Tüm cilt tipleri ve tüm etnik kökenler için uygundur. Hassas gözler ve kontakt lens kullanıcıları için de uygundur. Sonuçlar: 7 günden itibaren gözler daha genç görünür. * Memnuniyet testi, çok etnik gruptan oluşan panel - 7 günlük kullanım - 375 kadın. %89 * Kırışıklıklar düzelir, cilt güçlenir, gözler daha genç görünür. * Memnuniyet testi - çok etnik gruptan oluşan panel - 28 günlük kullanım, 264 kadın. Double Serum ile ikili olarak 7 gün kullanımdan sonra: - %88 * Bu, genel yaşlanma karşıtı etkinlik için mükemmel ikili * Fransa memnuniyet testi - 28 gün Double Serum Eyes + Double Serum ile ikili olarak 7 gün - 108 kadın YAPILDI FRANSA'DA ** ** Fransa'da üretilmiştir. Nasıl Kullanılır ? Mükemmel göz çevresi temizliğinden sonra sabah ve/veya akşam kullanın. İki aşamayı karıştırın ve parmak uçlarını kullanarak tedaviyi ısıtın. Alt göz kapağından başlayarak iç açıdan şakaklara doğru 4 boşaltma basıncı uygulayın. Üst göz kapağında iç köşeden şakaklara kadar tekrarlayın. Kaş çatma hattına 3 tahliye basıncı uygulayın.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 11 - 15 ml
  • Kullanma Amacı Yaşlanma Karşıtı
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver