Claderm Arındırıcı Pure Kil Maskesi 100ML.

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
3 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
750 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
99,90 TL
Kurumsal Fatura
124,99 TL
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Claderm Arındırıcı Pure Kil Maskesi 100ML.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yarın Kapında Satıcı Ünvanı: BARIŞ EKŞİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3300591139
    Bu ürün Yarın Kapında tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kil maskesi. 100ml Deriyi fiziksel ve kimyasal zararlı etkilere karşı korumaya, cildin pH dengesini ve yağlanmasını düzenlemeye, akne, siyah nokta, sivilce, ve apse gibi bakteriyel kökenli enfeksiyonların ortadan kaldırılmasına ve tekrar oluşmamasına yardımcı olur. Emilim sağlayan kaolinit, illit ve smektit mineralleri sayesinde bir yandan deriyi fiziksel ve kimyasal zararlı etkenlere karşı korumayı desteklerken, diğer yandan da yağ ve ter gibi deri salgılarını emerek deriyi temizlerler. Böylece cilde parlak, pürüzsüz , canlı bir görünüm kazandırır. Kırışıklıkların azalması ve engellenmesinde etkilidir.Cilt ve cilt altı mineral desteği sağlar. KULLANILIŞI: Claderm doğal içeriklere sahip olması nedeniyle her cilde uygun bir cilt bakım maskesidir. Cildinize fırça veya parmak uçları yardımıyla ağız ve göz çevresini açık bırakacak şekilde yayın. Aşağıdaki cilt tipleri için belirtilen sürelerde bekletildikten sonra Ilık su ile durulayın. Kuru Ciltler: 5-10 dk Normal Ciltler: 10-15 dk Yağlı Ciltler: 15-20 dk Sabun, şampuan ve benzer ürünler Dalyan Peloidin etkisini azaltacağından kullanmanızı tavsiye etmiyoruz. Haftada 3-4 defa uygulanması önerilir. ÖNEMLİ NOT: Dalyan Peloidin soğuk veya sıcak cilde uygulanması ve ılık su ile yıkanma sırasında ciltte gerilme, ertesinde ise bazı hassas ciltlerde kızarıklık veya hafif kaşınma olabilir. Peloidin yerel kan dolaşımını artırmasına bağlı olan bu durum geçici olup bir saatten fazla sürerse bir dermatologla görüşmeniz önerilir.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Siyah Nokta Önleyici
  • Hacim 76 - 100 ml
  • Form Krem
  • Tip Kavanoz
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver

Claderm Arındırıcı Pure Kil Maskesi 100 ml

Kişisel bakım, insanların temel ihtiyaçları arasındadır. Cilt temizliği için pek çok farklı yöntem kullanılır. Bu yöntemlerden biri olan maskeler, her dönem sıklıkla tercih edilir. Claderm arındırıcı pure kil maskesi 100 ml, ciltte yarattığı etkiler ile müşterilerin beğenisini alır. Cilt sağlığı, oldukça önemli bir konudur. Cildinizin temiz ve pürüzsüz görünmesi için pek çok yönteme başvurulur. Kil maskesi de bu noktada oldukça ilgi görür. Bu maske, cildi zararlı maddelere karşı koruyarak pH dengesini düzenlemeyi amaçlar. Akne, siyah nokta gibi enfeksiyonlarda da etkili olur. Deriyi pek çok yönden desteklerken pürüzsüz bir görünüm sağlar. Yüz bakımı için sık bir şekilde tercih edilen kil maskesi, faydalı bir üründür. Siz de bu ürünü tercih ederek cilt sağlığınızı kolay bir şekilde koruyabilirsiniz.

  • Konforlu deneyim
  • Faydalı içerik
  • Uzun süreli kullanım

Kaliteli Claderm Arındırıcı Pure Kil Maskesi 100 ml

Kaliteli Claderm Arındırıcı Pure Kil Maskesi 100 ml

Yüz bakımı için kullanılan pek çok ürün vardır. Bu ürünler, cilt sağlığınızı koruyarak gerekli takviyeleri yapmayı amaçlar. Claderm arındırıcı pure kil maskesi, cilt temizliği için sıklıkla tercih edilen bir maske çeşididir. İçeriğinde bulunan mineraller sayesinde deriyi zararlı maddelere karşı korurken aynı zamanda oluşabilecek yağlanmayı giderebilir. Cildi çeşitli yönlerden destekleyerek müşterilerin beğenisini kazanır. Temizleme ve nemlendirme etkilerinin yanı sıra deriye parlaklık da vererek sağlıklı bir görünüm oluşturur. Bu maske, canlı ve pürüzsüz bir görünüm sağlaması ile bilinir. Oldukça etkili bir ürün olması ile müşterilerin memnuniyetini kazanır. Doğal içeriği sayesinde her cilt tipine uygun bir üründür. Uygulaması oldukça kolaydır. Bu sayede zamandan tasarruf yapmanızı sağlar. Kullanım kolaylığı sunan bu kaliteli ürünü siz de güven içinde tercih edebilirsiniz.

Doğal Claderm Arındırıcı Pure Kil Maskesi 100 ml Yorumları

Doğal Claderm Arındırıcı Pure Kil Maskesi 100 ml Yorumları

Cilt sağlığı ve görünümü oldukça önemli bir konudur. Bunu sağlamak için de pek çok yönteme başvurulur. Claderm kil maskesi, arındırıcı özelliği ile deriyi zararlı maddelere karşı koruyup gerekli desteği sağlar. Maskeyi kullandıktan sonra da enfeksiyonların tekrar oluşmasını engelleyebilir. Deriye çeşitli mineral desteği sağlarken birçok yönden de destekler. Bu ürün pratik ve konforlu olması ile kullanım kolaylığı sunar. Cildinize herhangi bir fırça veya parmak ucu yardımı ile, göz çevresine getirmeyecek şekilde kolaylıkla yedirebilirsiniz. Cilt tipinize göre maskenin cildinizde kalma süresini belirleyerek ardından da ılık su ile durulamanız önerilir. Maskenin olumlu etkisini kullandığınız andan itibaren kolayca fark edebilirsiniz. Claderm arındırıcı pure kil maskesi 100 ml kullananlar, ürünün sunduğu çeşitli avantajlardan faydalanırlar. Claderm arındırıcı pure kil maskesi 100 ml yorumları ile detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Avantajlı Claderm Arındırıcı Pure Kil Maskesi 100 ml Fiyatı

Avantajlı Claderm Arındırıcı Pure Kil Maskesi 100 ml Fiyatı

Claderm kil maskesi, yağlanan bölgelere uygulandığında yağı emerek mat bir görünüm sağlar. Uygulandığı bölgenin kan dolaşımına etki ederek cildin yenilenmesine yardımcı olur. İçeriğinde bulunan pek çok mineral sayesinde cildinize gerekli takviye sağlanıp beslenir. Aynı zamanda da her cilt tipine uyum sağlayan bir üründür. Uygulanan bölgeyi tahriş etmeden sağlıklı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Deriyi temizlemesinin yanı sıra nemlendirerek canlılık katar. Bu ürün çeşitli faydası ile müşterilerin beğenisini ve memnuniyetini kazanır. Haftada 3 ile 4 kez gerçekleşen düzenli kullanımlarda etkisini görebileceğiniz bir üründür. Claderm arındırıcı pure kil maskesi 100 ml fiyatı farklı bütçelere hitap eder. Tam bir fiyat performans ürünü olması ile beğenilen maske çeşitleri arasındadır. Cazip fiyat aralığına sahip olan bu maskeyi Trendyol aracılığıyla güvenli ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.