Çizgikare Gri Kareli Mama Sandalyesi Örtüsü & Kılıfı

179,99 TL

Ürün Bilgileri

Çizgikare Gri Kareli Mama Sandalyesi Örtüsü & Kılıfı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇİZGİKARE Satıcı Ünvanı: SİNEM IRKILATA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5283110903200015 Vergi Kimlik Numarası: 0060291057
    Bu ürün ÇİZGİKARE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün, ev dışında mama sandalyesi kullanmanız gereken durumlarda çocuğunuzun el veya ağzı ile dokunabileceği alanları kolaylıkla temiz bir hale getirerek ailelerin gönül rahatlığıyla dışarıda vakit geçirebilmesini sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Ürün kumaşı %60 pamuk %40 polyester özelliktedir. IKEA'nın Antilop isimli mama sandalyesi modelinin 42*42cm ölçüsündeki tepsisine bire bir uyumlu olacak şekilde hazırlanmıştır. Fakat ön ve arka kısmı lastikli şekilde hazırlandığından farklı model mama sandalyelerine de uyum sağlama durumu olabilir. Ön tepsiye ön kısımdaki lastiği ile, koltuğun arka kısmına ise arka lastiği ile geçirilerek kılıf şeklinde mama sandalyesinin oturma kısmı haricindeki yerlerini kaplar. Yanınızda taşımak için oldukça az yer kaplayan, küçük ve hafif bir üründür. Yıkama talimatları: 30° C'de yıkama yapılabilir. Ağartıcı ve çamaşır suyu kullanılmaz. Renkli ürün deterjanı kullanınız. Kurutucuda kurutulmaz. Ilık ütü ile ütüleyiniz.
Geri Bildirim Ver