ÇİZGİ MEDİKAL Likralı Siyah Tek Alt Doktor Hemşire Forması Scrubs Pantolon

389,90 TL
Son 1 ürün!
Beden: L
L
M
S
XL
XS
XXS

Ürün Bilgileri

ÇİZGİ MEDİKAL Likralı Siyah Tek Alt Doktor Hemşire Forması Scrubs Pantolon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TBTSTORE Satıcı Ünvanı: TUFAN YİĞİT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9800404740
    Bu ürün TBTSTORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tek alt likralı pantolon hakkında genel bilgi takım olarak aldığınız formalarınızı farklı renkte pantolonlarla kombinlemek istiyorsanız ya da takım olan formalarınızdan sadece alt pantolonunuz yıprandıysa muhtemelen tercihiniz tek alt pantolonlardan yana olacaktır. Çizgi medikal tarafından üretilen ve likralı kumaştan üretilen pantolonlar sağlık çalışanı doktorlar, hemşireler, anestezi teknisyenleri, veterinerler, laboratuvar ve röntgen çalışanları, diş hekimleri, medikal ilaç üreticileri ve yiyecek üretimi yapan imalathane çalışanları tarafından kullanılmaktadır. Önde 2 torba cep ve arkada 1 tane cüzdan cep bulunmaktadır. Pantolonun beli lastiklidir ve önden bağcıklıdır. Pantolonun ütüsü, orta sıcaklıktaki ılık ütüyle ya da varsa polyester ve pamuk ayarıyla ütülenmelidir. Pantolon çamaşır makinesinde 40 dereceye kadar yıkanabilmektedir. 40 derece üstü yıkamalar önerilmemektedir. *resimlerde görünen renklerde azda olsa ton farkı olabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Kullanım Alanı Günlük
Geri Bildirim Ver