Çitçubuk Köhnü Üzüm - 250 Gram

103,12 TL
(412,48 TL / kg)
Tükeniyor!

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Çitçubuk Köhnü Üzüm - 250 Gram

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hasatsonu Satıcı Ünvanı: HASATSONU GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ LOJİSTİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Giresun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0458160763400001 Vergi Kimlik Numarası: 4581607634
    Bu ürün Hasatsonu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arapgir’e tescillenen siyah üzüm olarak da bilinen Köhnü üzüm çeşidi, Öküzgözü ismiyle tanınan üzümün bir alt türüdür. Köhnü üzümünün taneleri mora yakın siyah renge çalar. Üzümün üzeri gri puslu, oval şekilli, iri çekirdekli ve bol şıralı olmakla birlikte tadı ise nötraldir. Meyve kabuğunun kalınlığı normaldir. Köhnü üzümü ağza alındığında hemen erimektedir. Üzümün olgunlaşma dönemi Eylül ayının ortasına doğru başlar Ekim ayının birinci ve ikinci haftalarına kadar sürer. Üzümün hasadından sonra 10-15 gün kadar tazeliğini koruyarak yenilebilme özelliğine sahiptir. Hasatsonu.com olarak geleneksel yöntemlerle hazırlanan doğal ve yöresel ürünlerin tüketiciye ulaşılabilir fiyatlarla ve en hızlı şekilde ulaşmasını amaçlıyor, kırsalda üretim yapan kooperatif ve çiftçileri destekleyerek yerel tarımın geleceğine katkı sağlıyoruz. Ürünümüz Arapgir Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifinden tedarik edilmektedir.
Geri Bildirim Ver