Cimricik Kordon Kayış Jel Silikon Turuncu Koyu Haylou Solar LS05 22 mm

87 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
8.7
5 Al 4 Öde
Kurumsal Fatura
3. Ürüne %30 İndirim
Kurumsal Fatura
124,99 TL
Kurumsal Fatura
124,99 TL

Ürün Bilgileri

Cimricik Kordon Kayış Jel Silikon Turuncu Koyu Haylou Solar LS05 22 mm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BYG DESIGN Satıcı Ünvanı: YUSUF CAN GÖZÖNÜNDE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4110583422
    Bu ürün BYG DESIGN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Akıllı saat kordonu yumuşak silikondan tasarlanarak uzun süre kullanım imkanı tanır. Leke ve kir tutmayan özelliği temizleme kolaylığını beraberinde getirir.
  • Haylou kordon yumuşak ve esnek yapısı sayesinde gün boyu kullanıldığında dahi bileği rahatsız etmez. Akıllı saat ile uyumlu olan kayış, saati kişiselleştirmek için ideal parçadır.
  • Haylou saat lS05 kordon ısı ve suya dayanıklı olarak üretilir. Kaliteli materyali sayesinde güneş ışığı ya da yağmur gibi çevresel faktörlere dayanıklılık gösterir ve yeni görüntüsünü uzun süre korur.
  • lS05 Haylou kordon üzerindeki delikler her bileğe uyum sağlar.
  • Hazırlanan kordon modeli, hafif ve esnek yapısı sayesinde kolayca takılıp çıkarılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
  • Beden 46 mm
  • Garanti Süresi Belirtilmemiş
  • Materyal Silikon
  • Uyumlu Marka Huawei Uyumlu
  • Uyumlu Model Belirtilmemiş
Geri Bildirim Ver

Cimricik Haylou Solar K11-46 CT-KRD-771 LS05 22 mm Jel Silikon Kordon Kayış

Cimricik Haylou Solar LS05 22 mm kordon, akıllı saatinizle birlikte kullanabileceğiniz kaliteli ve modern bir kayıştır. Göz alıcı parlaklıktaki turuncu rengiyle canlı kişiliğinizi vurgulamanıza yardımcı olan ürün, harika bir tamamlayıcı aksesuar olarak kullanılabilir. Ürün, yapımında faydalanılan yumuşak silikon materyali sayesinde son derece uzun ömürlüdür. Isı ve suya dayanıklı olan kordon, akıllı saatinizi kişiselleştirmenin harika bir yoludur. Bileğe tam olarak uyum sağlayan ürün, üzerinde bulunan delik alternatifleri sayesinde kolayca ayarlanabilir. Kaliteli malzemesiyle Cimricik Haylou Solar LS05 22 mm kordon, bileklerinizde herhangi bir rahatsızlığa neden olmaz. Tüm bu özellikleriyle ürün, hemen hemen bütün kullanıcılarının beğenisini kazanır.

  • Ürün Bedeni: 46 mm (22 mm)
  • Yapımında Kullanılan Materyal: Yumuşak Silikon
  • Ürün Rengi: Turuncu

Cimricik Haylou Solar LS05 22 mm Kordon Özellikleri

Cimricik Haylou Solar LS05 22 mm Kordon Özellikleri

Cimricik Haylou Solar LS05 22 mm kordon, akıllı saat için özenle tasarlanmış bir aksesuardır. Ürün, hafif ve esnek bir yapıya sahiptir. Kompakt yapısı sayesinde aksesuar, bileğinizde herhangi bir rahatsızlığa neden olmaz. Kordon, her bileğe tam olarak uyum sağlaması için titizlikle dizayn edilmiştir. Kordon üzerinde bulunan çoklu delik alternatifi sayesinde bileğiniz için uyumlu noktayı kolayca bulabilirsiniz. Turuncu renkteki ürün, canlı ve parlak bir görünüm sergiler. Bu aksesuar, bulunduğu ortamda tüm gözleri üzerine çekmeyi başarır. Akıllı saatlerle uyumlu olan kayış, cihazınızı kişiselleştirmeniz konusunda yardımcı olur. Göz alıcı rengi ve minimal tasarımıyla ürün, farklı görünmenize imkân verir. Yüksek performanstan yararlanmanızı sağlayan aksesuar, benzersiz bir kullanım deneyimi yaşamanıza olanak tanır. Kaliteli özellikleriyle de adından sıkça söz ettirir.

Cimricik Haylou Solar LS05 22 mm Kordon Materyali Nasıl?

Cimricik Haylou Solar LS05 22 mm Kordon Materyali Nasıl?

Cimricik Haylou Solar LS05 22 mm kordonun yapımında faydalanılan materyal yumuşak bir silikondur. Kayışın esnek ve yumuşak yapılı silikondan üretilmiş olması, kullanıcılara pek çok avantaj sağlar. Ürün, yapısı gereği bakımı kolay bir tutum sergiler. Leke ve kir tutmayan kordon, son derece kolay ve pratik bir şekilde temizlenebilir. Üstelik silikon, su ve ısı gibi dış faktörlerden çok fazla etkilenmez. Bu sayede ürün, kaliteli bir kullanım vadeder. Kolayca yıpranmayan aksesuarı uzun süre boyunca gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Cimricik Haylou Solar LS05 22 mm jel silikon turuncu kordon, tüm bu özellikleri sayesinde hemen hemen bütün kullanıcılarını memnun etmeyi başarır. Capcanlı görünümüyle ürünü akıllı saatinizle birlikte kullanarak özgün ve renkli kişiliğinizi çevrenize yansıtabilirsiniz. Modern bir görünüme sahip olan ürün, akıllı cihazınızın tasarımıyla harika uyum yakalar.

Cimricik Haylou Solar LS05 22 mm Kordon Dayanıklı mı?

Cimricik Haylou Solar LS05 22 mm Kordon Dayanıklı mı?

Cimricik Haylou Solar LS05 22 mm spor silikon turuncu kordon, son derece dayanıklı ve kaliteli bir aksesuardır. Ürün, sağlamlığını yapımında kullanılan yüksek performanslı yumuşak silikondan alır. Donanımlı niteliklere sahip silikon kayışlar, uzun süre boyunca ilk günkü canlılığını korumayı başarır. Bunun sebebi materyalin güneş ışınları ve yağmur gibi çevresel faktörlerden çok fazla etkilenmemesidir. Cimricik Haylou Solar LS05 22 mm kayış, sahip olduğu özellikler sayesinde uzun yıllar boyunca gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Silikon materyal, kullanıcısına güçlü bir performans ve direnç vadeder. Tüm bu kaliteli nitelikleriyle Cimricik Haylou Solar LS05 22 mm kordon, hemen hemen bütün kullanıcılardan tam not almayı başarır. Siz de akıllı saatinizi kişiselleştirmek için kaliteli bir kayış arayışındaysanız bu ürünü Trendyol’dan sadece birkaç tıkla satın alabilirsiniz. Öncesinde Cimricik Haylou Solar LS05 22 mm jel silikon turuncu kordon yorum ve puanlarını inceleyerek gerçek kullanıcı görüşlerinden fikir alabilmeniz de mümkündür.