Çiftçiden Gelsin 500 Gram Taze Can Erik

249 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Çiftçiden Gelsin 500 Gram Taze Can Erik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GLASS ROSE Satıcı Ünvanı: MURAT ÇİL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2560332335
    Bu ürün GLASS ROSE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eriklerimiz yerli can eriktir. Hatay'ın Samandağ ilçesindeki çiftçilerimiz tarafından üretilen can eriklerimizi dalından kopararak sofralarınıza ulaştırıyoruz. 500 gram can erik Erik, C ve A vitamini, potasyum, bakır mineralleri ve lif açısından iyi bir kaynaktır. Nasıl Muhafaza Edilmeli? Erik meyvesini saklamak için en uygun sıcaklık ortalama olarak 0 derecedir. Uygun nem koşulları sağlandığında erik meyvesi 2 ila 8 hafta boyunca tazeliğini ve diriliğini kaybetmeden saklanabilir. Değerli Müşterilerimiz, Eriklerimiz yerli can erik olup Mersin'de bulunan seralardan temin edilmektedir.
  • Her türlü soru ve görüşleriniz için "Satıcıya Sor" kısmından bizlerle iletişime geçebilirsiniz.
  • Siparişiniz için şimdiden teşekkür eder, afiyet olmasını dileriz :)
  • Garantisi - %100 Müşteri Memnuniyeti Bahar ve yaz aylarının en sevilen, heyecanla beklenen lezzetlerinden biridir. (500gr ambalajı dahil gramajıdır) Yaz ve baharın müjdeleyicisi erik, suca oldukça zengin meyvelerden biri olduğunu biliyor musunuz?

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Ağırlık 400 - 500 gr
Geri Bildirim Ver

Çiftçiden Gelsin 500 gr Taze Can Erik

Yaz aylarının beğenilen ve sevilerek tüketilen meyvelerinden olan erik, oldukça lezzetli ve doğal bir besindir. 500 gr ambalajıyla rahatlıkla paketlenir. Bundan dolayı Çiftçiden Gelsin 500 gr taze can erik yaz aylarında ferahlatıcı sulu lezzeti ile büyük beğeni toplar. Aynı zamanda sağlıklı ve doğal yapıya sahip olan kolesterol dengeleyici bu besin, sıklıkla tercih edilir. Lezzetli olmasından dolayı her yaş grup tarafından tüketilebilir. Mevsiminde toplanan erik, sulu olmasıyla yaz ayında susuzluğunuza çözüm olur. Aynı zamanda lezzeti ile iştahınızı kabartır. İçerisinde hiçbir kimyasal ve katkı maddesi içermez. Doğal yapıya sahip olan bu besin, C vitamin deposu olduğundan her öğün sıklıkla tüketilebilir. Yaz aylarının vazgeçilmezi olan erik, sahip olduğu C vitaminiyle sağlığınıza katkı sağlar. Bu ürünü, ara öğünlerde gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz.

  • Sağlıklı içerik
  • Yaz meyvesi
  • Doğal C vitamini

Sağlıklı Çiftçiden Gelsin 500 gr Taze Can Erik Özellikleri

Sağlıklı Çiftçiden Gelsin 500 Gr Taze Can Erik Özellikleri

Kullanışlı ve lezzetli tadıyla ön planda olan taze erik, yaz aylarında her sofranın olmazsa olmazıdır. Kolesterol dengeleyici içeriğe sahip olan bu gıda ürünü, yaz aylarında müşteriler için pratik kullanım avantajı sağlar. Bu sayede özellikle susuzluk çekenler tarafından sıklıkla tüketilir. Gıda, bu avantajı sayesinde size yazın sıcağında ferahlatıcı bir etki sunar. Doğal yapısı olan bu besini uzun süre bozulma olmadan rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kimyasal içermez, böylelikle sağlık bakımından güvenilir bir lezzettir. Dalından toplanan doğal erikler, canlı yeşil rengiyle sofranızın her öğününde kendine yer bulur. Kaliteli ve lezzetli özelliklere sahip olan bu yiyecek, oldukça lezzetlidir. Yaz mevsiminde birçok kişinin favorisi bu ürünü kolesterol dengeleyiciliği ile tercih edebilirsiniz. Lezzetli, besleyici ve doğal yoldan toplanmış can erikleri hızlıca satın alabilirsiniz.

Yazın Meyvesi Çiftçiden Gelsin 500 gr Taze Can Erik

Yazın Meyvesi Çiftçiden Gelsin 500 gr Taze Can Erik

Erik, yaz aylarının vazgeçilmez besinlerindendir. Ayrıca, hemen herkesin damak tadına uyan bir meyvedir. Ağaçtan toplanıp hızlıca müşteri ile buluşan erikler, uzun süre boyunca ilk günkü kaliteli yapısını ve doğallığını devam ettirir. Ürün, benzersiz lezzeti ile dikkatleri üzerine çeker. Hoş görünümü sayesinde büyük beğeni toplar. Hızlıca toplanan erikleri her zaman kolaylıkla tüketebilirsiniz. Bu besin, ferahlatıcı bir etkiye sahip olması ile ön plana çıkar. Ağza acı bir tat vermediği için lezzetiyle yiyenlerin beğenisini kazanır. Açık yeşil renkli bu erikler, lezzeti ve doğallığıyla mutfaklarınızda her mevsim kendine yer bulur. Doğal ve besleyici içeriği sayesinde hazımsızlık gibi problemlere sebep olmaz. Çiftçiden Gelsin 500 gr taze can erik yorumlarını inceleyerek merak ettiğiniz fikirleri ve bilgileri öğrenebilirsiniz. Sıcak yaz günlerinde bu meyveyi tüketerek serinleyebilirsiniz.

Avantajlı Çiftçiden Gelsin 500 gr Taze Can Erik Fiyatı

Avantajlı Çiftçiden Gelsin 500 gr Taze Can Erik Fiyatı

Dalından hızla gelen erik, bol su dolu bir meyvedir. Ağızda lezzetli bir tat bırakan kaliteli yapısından dolayı sıklıkla tercih edilir. Hazırladığınız meyve tabaklarının içine koyabilir veya tek başına tercih edebilirsiniz. Bu lezzet, orman yeşili rengi ile meyve tabaklarınıza yüksek bir görsellik katar. 500 gr ağırlığında olmasından dolayı uzun bir süre tüketilebilir. Doğal üretimi ile katkı maddesi ve kimyasal içermediğinden sağlık açısından güvenilir bir üründür. Ayrıca yazın meyve tabaklarınızda yer alan bu yiyecek, doğal yollardan kolesterolünüze destek almanızı sağlar. Çiftçiden Gelsin 500 gr taze can erik fiyatı, ürünün tüm bu avantajları göz önünde bulundurularak belirlenir. Ferahlatıcı ve sulu lezzetiyle dikkat çeken eşsiz bu gıdayı Trendyol aracılığıyla kolaylıkla satın alabilirsiniz. Şık bir meyve tabağı hazırlayarak sevdiklerinizle keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.