Cif Ultra Hız Her Yer Leke Uzmanı - 750 ml

54,95 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
500 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
999 TL'ye 15 TL İndirim
4. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye %5 İndirim
4. Ürüne 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
129,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Cif Ultra Hız Her Yer Leke Uzmanı - 750 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Migros Kargo Operasyonu Satıcı Ünvanı: MİGROS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622052951300016 Vergi Kimlik Numarası: 6220529513
    Bu ürün Migros Kargo Operasyonu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için .
  • Bu ürün SELİM TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Cif her yer leke uzmanı sprey çok amaçlı formulü sayesinde mutfak ve banyo yüzeylerinizdeki, halı ve koltuklarınızdaki ve giydilerinizdeki günlük kirleri temizlemenizi sağlar.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 750 - 1000 ml
Geri Bildirim Ver

Cif Ultra Hız Her Yer Leke Uzmanı - 750 ml

Lekeler hayatı olumsuz etkileyen faktörlerdir. Cif her yer leke uzmanı bu sorunu ortadan kaldırarak sizlere etkili bir sonuç sunar. Bu ürün çok amaçlı bir kullanım sağlar. Mutfakta ve banyoda kullanabileceğiniz temizleyici halı, koltuk, elbise gibi yerlerde de etkilidir. Bu sprey kirleri derinlemesine temizler. Hem sert yüzeylerde hem tekstil ürünlerinde var olan kiri anında yok eder. Kirli yüzeye püskürtüp nemli bir bezle ürünü silebilirsiniz. Tüm yüzeyler için etkili olan bu ürünü halı ve koltuk gibi yüzeylerde kullanmadan önce bir miktar sulandırmanız gerekir. Böylece zorlu kirlerden de kurtulabilirsiniz. Ürün, özel formülüyle lekeleri %100 yok ettiği için sizlerin zamandan tasarruf sağlamanıza katkı sunar. Çok amaçlı olan bu spreyi pratik bir şekilde evinizin her köşesinde güvenle kullanabilirsiniz.

  • Çok amaçlı temizleyici
  • Pratik ve güvenli kullanım
  • %100 leke giderici formül

Cif Her Yer Leke Uzmanı Özellikleri

Cif Her Yer Leke Uzmanı Özellikleri

Mutfak ve banyolarda oluşan su ve kireç kirleri oldukça zor çıkan türdendir. Cif Ultra hız her yer sprey sayesinde bu kirlerden anında kurtulabilirsiniz. Cif Ultra hız her yer leke uzmanı - 750 ml sprey şeklinde olduğu için kullanımı oldukça pratiktir. Halı ve koltuk gibi eşyaların üzerinde oluşan inatçı ve zor kirlere karşı son derece etkili ürün, bu lekeleri yok eder. Özel formülü sayesinde giysilerinizde oluşan kirleri çıkarmak konusunda da uzman bir deneyim sunar. Sert ve yumuşak yüzey üzerinde olması fark etmeksizin, her kiri çıkarır. Yapmanız gereken uygulama, lekeye spreyi sıkıp nemli bir bezle silmektir. Eğer oldukça zor lekeler ile karşı karşıya kaldıysanız, kirin üzerine bir miktar sprey sıkıp bekleterek sonra nemli bir bezle silebilirsiniz. Bu yöntemle zorlu lekelerden kurtulabilirsiniz.

Cif Her Yer Leke Uzmanı Kullananların Yorumları

Cif Her Yer Leke Uzmanı Kullananların Yorumları

Cif Ultra hız her yer leke uzmanı - 750 ml kullananlar ürünün %100 leke çıkarma özelliğini takdir eder. Çok amaçlı bu ürün, yaşam alanınızın her yerinde oluşan kiri ortadan kaldıran formülle tasarlanır. Cif Ultra hız her yer leke uzmanı - 750 ml yorumları arasında müşterilerin bir miktar sprey sıkarak zorlu kirleri derinlemesine temizlediği de yer alır. Ürün, yüksek performansı ile evinizin hijyeninde sizlerin büyük yardımcısıdır. Banyodaki su kirlerini ve lavabo lekelerini anında yok eder. Üründen bir miktar sıkıp ardından nemli bir bezle yüzeyi silebilir, etkili sonuca kendiniz şahitlik edebilirsiniz. Hem az enerji hem az zaman harcayarak evinizin temizliğini kontrol altına alabilirsiniz. Elbiselerin üzerine oluşan günlük kirleri de sprey hemen temizler. Mutfakta karşılaştığınız her kire karşı etkin bir mücadele verir.

Avantajlı Cif Her Yer Leke Uzmanı Fiyatı

Avantajlı Cif Her Yer Leke Uzmanı Fiyatı

Cif Ultra hız her yer leke uzmanı sizlere uzun ömürlü kullanım kolaylığı sağlar. Evinizin her köşesinde bu çok amaçlı sprey formdaki ürünü kullanabilirsiniz. Cif Ultra hız her yer leke uzmanı - 750 ml fiyatları ürünün performansı ile eşdeğer bir çizgidedir. Ürün yaşam alanınızda var olan her kire etki ederek onları anında yok eder. Zorlu ve inatçı kirleri ise üründen bir miktar sıkıp beklettikten sonra temizleyebilirsiniz. Su, yağ, kireç gibi lekeleri yok eden sprey ürün, yaşam alanınızda sizlere hijyenik bir konfor sunar. Elbiselerinizdeki günlük kirlerden dahi anında bu ürün sayesinde kurtulabilirsiniz. Sprey formda tasarlanan ürünün kullanımı son derece pratik ve güvenlidir. Güçlü formüle sahip olan temizleyici hem sert yüzeylerde hem tekstil ürünlerinde lekesiz temizlik sunar. Kirlere spreyi sıkarak nemli bezle silebilirsiniz. Ürünü Trendyol sayesinde kolaylıkla satın alabilirsiniz.