Cif Sprey Temizleyici Doğanın Gücü Mutfak Limon, Karnonat Ve Organik Limon Yağı Içerir 750 ml 4adet

229 TL
(57,25 TL / adet)

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Cif Sprey Temizleyici Doğanın Gücü Mutfak Limon, Karnonat Ve Organik Limon Yağı Içerir 750 ml 4adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Unilever Satıcı Ünvanı: MNK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622047387500015 Vergi Kimlik Numarası: 6220473875
    Bu ürün Unilever tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Set.Uni.1413

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

Cif Doğanın Gücü Mutfak Limon ve Karbonat Sprey Temizleyici 750ml - 4 Adet

Cif Doğanın Gücü ile evde, işte, okulda ve temizliğin ihtiyaç olduğu her alanda hijyeni sağlayabilirsiniz. Doğal temizlik ürününde limon ve karbonat birleşerek yüksek performanslı bir ürün ortaya çıkar. Sahip olduğu ferah kokusu ile temas ettiği noktaları temizlemekle kalmaz, aynı zamanda güzel bir koku da bırakır. Mutfaktaki günlük kirleri ve yağları temizlemek için ideal bir üründür. Cif Doğanın Gücü limon ve karbonat %100 doğal kaynaklı bir sprey olduğu için insan sağlığını olumsuz etkileyen bir durum yaratmaz. Gerekli testlerden geçirilerek müşterilerin hizmetine sunulur. Bu sayede güvenli bir kullanım imkanı verir. Lavabolarda biriken yağ birikintilerini, ocağa dökülen yemek kalıntılarını ve fırınları bu ürünle rahatlıkla temizleyebilir, yüzeylerin parlak görünüme kavuşmasını sağlayabilirsiniz.

  • %100 doğal
  • Fresh ve hoş koku
  • Geri dönüşümlü şişe kullanımı

Doğal Kaynaklı Cif Doğanın Gücü Karbonatlı Temizleyici

Doğal Kaynaklı Cif Doğanın Gücü Karbonatlı Temizleyici

Cif Doğanın Gücü sprey kolayca yağları ve kirleri temizler. Mutfakta sadece lavaboda değil; tabak, çatal ve kaşığı temizlerken de bu ürünü kullanabilirsiniz. Limon kokusunun yoğun hissedildiği sprey, kullanıldığı yüzeyi parlak ve canlı bir renge kavuşturur. Dolapların yüzeyinde ve içinde biriken toz ve kir kalıntılarını temizleyerek bakteri oluşumunu engeller. İçeriğinde mutfakta kullanılmasına engel teşkil eden herhangi zararlı bir madde yoktur. Bu sprey, virüs ve bakterilerin %99’unu temizler. Cif Doğanın Gücü mutfak kullananlar mutfakta kapı kollarına, zemine ve dolapların yüzeyine belli bir miktarda bu ürünü uygulayabilir. Günlük mutfak temizliğinde tercih edilen ürünün içinde limon özleri ve karbonat vardır. İkisinin birleşiminden oluşan bu sprey istenilen maksimum verimi sağlar. Siz de ferah kokusuyla yaz esintisini taşıyan bu ürünü mutfağınızın her noktasını temizlerken tercih edebilirsiniz.

Cif Doğanın Gücü Limon ve Karbonat ile Etkin Temizlik

Cif Doğanın Gücü Limon ve Karbonat ile Etkin Temizlik

Cif sprey Doğanın Gücü mutfak 750 ml ürün ideal boyutu ve miktarıyla uzun süre kullanılabilir. Mutfakta bulunan tüm eşyaları ve materyalleri temizlemek için rahatlıkla tercih edilebilir. Cif Doğanın Gücü mutfak limon ve karbonat sprey temizleyici bu maddelerin uzmanlar tarafından birleştirilmesi ile elde edilir. Bu sayede doğal bir mutfak temizleme spreyi hazırlanır. İhtiyaç duyduğunuz pürüzsüz, canlı ve parlak zeminlere bu ürün sayesinde kolayca ulaşabilirsiniz. Lavabo, mutfak dolapları ve masa ışıltılı ve parlak bir görünüme kavuşur. Ürünü istediğiniz yüzeye az miktarda sıkıp önerilen süre boyunca beklettikten sonra bez yardımıyla silebilirsiniz. Durulanması ve yüzeyde köpük kalmaması için alanı birkaç kez bezle silmeniz gerekebilir. Siz de Cif Doğanın Gücü mutfak limon ve karbonat sprey temizleyici 750 ml x 4 adet alıp evinizde bulundurarak günlük mutfak temizliğini kısa zamanda gerçekleştirebilirsiniz.

Cif Doğanın Gücü Limon ve Karbonat Sprey Avantajlı Fiyatı

Cif Doğanın Gücü Limon ve Karbonat Sprey Avantajlı Fiyatı

Cif Doğanın Gücü mutfak limon ve karbonat aspiratör, ocak, tezgah ve mutfak dolaplarının ilk günkü canlılığına kavuşmasını sağlar. Spreyi mutfağınızda güvenle kullanabilirsiniz. Spreyi sıktığınız yeri bez yardımıyla silebilirsin. Hızlı ve pratik şekilde istediğiniz ferah ve temiz mutfağa sahip olabilirsiniz. Doğa dostu olan bu ürün hakkında müşteri yorumlarını da okuyabilirsiniz. Cif Doğanın Gücü mutfak yorumları bu spreyi önceden alan müşteriler, deneyim ve tavsiyelerini yorumlar sayesinde diğer müşterilere aktarır. Doğa dostu bu spreyin temizlik gücünü ve kullanım şeklini bu yorumlar sayesinde detaylıca öğrenebilirsiniz. Tüm bu özellikler göz önünde bulundurularak da Cif Doğanın Gücü mutfak limon ve karbonat sprey temizleyici 750 ml x 4 adet fiyatları belirlenir. Siz de doğal kaynaklardan elde edilen, doğa dostu bu spreye Trendyol’dan uygun fiyata sahip olabilirsiniz.