2
Teraryum ve Sukulentler kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

ÇİÇEKFLİX Aşkın Gözyaşı Pembe 1.kalite Özel Seri Nadir Tür

Ürün Bilgileri

ÇİÇEKFLİX Aşkın Gözyaşı Pembe 1.kalite Özel Seri Nadir Tür

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇİÇEKFLİX Satıcı Ünvanı: BURCU KAPLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5640771942
    Bu ürün ÇİÇEKFLİX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 18 adet sipariş verilebilir. 18 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aşkın Gözyaşı Pembe 1.kalite Özel Seri Nadir Tür
Geri Bildirim Ver

ÇİÇEKFLİX Aşkın Gözyaşı Pembe 1. Kalite Özel Seri Nadir Tür

Çiçekflix aşkın gözyaşı pembe, nadir ve özel bir çiçektir. Sukulent çeşitleri arasında yer alan bu çiçek, aşkın gözyaşı olarak bilinen çiçeğin türleri arasında bulunur. Pembe renkli yapraklara sahip olan bu tür nadir olduğu için bu şekilde anılmaktadır. Nadir ve özel bir çiçek türü olsa da aslında bakımı oldukça kolaydır. Bakımı kolay olduğu için de pek çok kişi tarafından yetiştirilmektedir. Ortam koşulları aramaması ve çok su istemeyen bir bitki olması bakım kolaylığı sağlar.

 
  • Hızlı çoğalma,
  • Kolay bakım,
  • Nadir tür.

Çiçekflix Aşkın Gözyaşı Pembe 1.kalite Özel Seri Nadir Tür Özellikleri

Çiçekflix Aşkın Gözyaşı Pembe 1.kalite Özel Seri Nadir Tür Özellikleri

Çi̇çekfli̇x aşkın gözyaşı pembe 1.kalite özel seri nadir tür özellikleri diğer çiçek türleri arasında dikkat çeker. Kapalı ortamlar için güzel bir dekorasyon fikridir. Aşkın gözyaşı çiçek türlerinin tamamı etli, dolgun yapraklara sahip olur. Nadir bulunan pembe türünün yaprakları pembenin tonlarıyla eşsiz bir görünüm sunar. Buna ek olarak genel olarak yaz aylarında pembe çiçek açtığına şahit olunur. Sukulent çeşitleri arasında yer almasına bağlı olarak küçük bir bitki olduğu da söylenir. Yaklaşık olarak 5.5 cm boyuta sahiptir ve bu boyuta uygun olan saksı içerisinde kullanıcılara teslim edilir. Hızlı çoğalma özelliği olan çiçek türleri arasında yer alır. Çok kısa sürede yavru verebilir. Ancak çiçek açması ve belirli bir boyuta ulaşması belirli bir süre zarfında gerçekleşir.

 

Çiçekflix Aşkın Gözyaşı Pembe 1.kalite Özel Seri Nadir Tür Kullanım

Çiçekflix Aşkın Gözyaşı Pembe 1.kalite Özel Seri Nadir Tür Kullanım

Çi̇çekfli̇x aşkın gözyaşı pembe 1.kalite özel seri nadir tür yorumları kullanım ve bakımının oldukça kolay olduğunu ortaya koyar. Hem açık alanda hem de iç mekanda bakılabilen bitki türleri arasındadır. Buna bağlı olarak da belirli hava sıcaklığına ihtiyaç duymadığı söylenebilir. Ancak aşırı sıcak veya aşırı soğuk hava koşullarından tüm bitkilerde olduğu gibi bozulmalar yaşanabilir. Aşkın gözyaşı çiçek türü olarak farklı toprak türlerinde rahatlıkla bakılabilir. Drenaj özelliği yüksek olan toprak kullanımı tavsiye edilir. Bakımında dikkat edilmesi gereken bu konuların dışında sık su isteyen bir çiçek olmadığı da bilinmelidir. Aşırı sulamadan kaçınılmalıdır. İhtiyaca göre sulama düzenine dikkat edilmelidir. Bakımı sırasında çiçekte filizlenen yavruların temizlenmesi tavsiye edilir. Bir veya iki senede bir olacak şekilde toprak değişimi yapılmalıdır.

 

Çiçekflix Aşkın Gözyaşı Pembe 1.kalite Özel Seri Nadir Tür Fiyatı

Çiçekflix Aşkın Gözyaşı Pembe 1.kalite Özel Seri Nadir Tür Fiyatı

Aşkın gözyaşı pembe renkli ve nadir olarak bulunan bir bitkidir. Güneş ışınlarıyla buluştuğu zaman ortaya çıkan pembe renkli yaprakları ile dikkat çeker. Çiçeklerinin pembe açması da öne çıkmasını sağlayan özellikler arasındadır. Çiçek bakımı hakkında çok fazla fikri ve deneyimi olmayan kişiler tarafından dahi rahatlıkla yetiştirilebilir. Kolay bakımı tercih sebebidir. Farklı olmasına neden olan konu görünümüdür. Aşkın gözyaşı pembe türü hakkında merak edilen birçok konu bulunur. Çiçekflix aşkın gözyaşı pembe fiyatı bu konular arasında yer alır. Çiçek türü, saksı boyutu ve marka gibi konular dikkate alınarak fiyatı belirlenir. İndirim ve kampanya dönemleri takip edilerek bütçelere uygun bir şekilde satın alabileceğiniz bir çiçek türüdür. Nadir olan bu çiçek türünü detaylı bir şekilde incelemek ve hemen satın almak için tüm detaylara Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.