chofy Kahve Makinesi Buhar Çubuğu Ve Süt Yolları Temizleme Solüsyonu 1000 ml

200 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

chofy Kahve Makinesi Buhar Çubuğu Ve Süt Yolları Temizleme Solüsyonu 1000 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MONTANA COFFEE SHOP Satıcı Ünvanı: OKTAY KALFA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4016600513600001 Vergi Kimlik Numarası: 4920361643
    Bu ürün MONTANA COFFEE SHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cofy Milk profesyonel espresso makinelerinin buhar çubuklarını, tam otomatik kahve makinelerinin süte bağlanan hortum ve sütü köpürten parçalarını temizlemek için tasarlanmıştır. Gıdaya uygun teması ve özel formülü ile, süt proteinleri birikintilerini, ısı ve zamanla kurumuş süt atıklarını hızla temizler ve makinenizden maksimum performans almanıza yardımcı olur. Ayrıca süt pitcher larında zamanla oluşan süt atık ve izlerini temizleyebilirsiniz. Ayarlı kapak sistemi sayesinde her seferinde doğru porsiyonlama yaparsınız (50 ml) Cofy Milk Solisyon size 20 doz luk bir temizlik imkanı sunar. Tüm makineler için uygun ve ideal seçimdir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 750 - 1000 ml
Geri Bildirim Ver