Chicco Goody Plus Bebek Arabası Graphıte

13.999 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Chicco Goody Plus Bebek Arabası Graphıte

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Beta Bebe Satıcı Ünvanı: BETA BEBEK ÇOCUK ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0167130236200001 Vergi Kimlik Numarası: 1671302362
    Bu ürün Beta Bebe tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CHİCCO GOODY PLUS BEBEK ARABASI GRAPHITE

Ürün Özellikleri

  • Araba Ağırlığı 0 - 7 Kg
  • Ek Özellikler Tek Elle Katlama
  • Taşıma Kapasitesi 9-25 Kg
  • Materyal Tekstil
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Chicco 06079861210000 Goody Graphite Bebek Arabası

Chicco Goody Graphite bebek arabası, sahip olduğu özellikleriyle ebeveynler tarafından oldukça sevilen bir üründür. Kullanışlı özelliklerinin yanında konforlu tasarımıyla göz dolduran bu bebek arabası, çocuğunuzun rahatı ön planda tutularak üretilmiştir. Kaliteli kumaşı ve üst kısmında bulunan tentesi sayesinde her koşula karşı hazırlıklı olmanıza yardımcı olacak bu ürün, bebeğinize korunaklı bir alan oluşturur. Tümüyle yatırılabilir sırtı sayesinde bebeklerin doğdukları andan itibaren kullanımına uygun olan bu ürün, 22 kilograma kadar taşıma kapasitesine sahiptir. Tek tuşla katlanabilen yenilikçi mekanizmasıyla anne ve babaların da rahat etmesini sağlayan bu ürün, sahip olduğu kullanışlı özellikleriyle sıklıkla tercih edilir. Emniyet kemeri de bulunan bu bebek arabası, yürüyüşlerinizin güvenli geçmesine yardımcı olur.

  • Tek tuşla katlanabilir özelliktedir.
  • Yağmurluğu bulunur.
  • Çoklu sırt ayar kademesi mevcuttur.

Chicco Goody Graphite Bebek Arabasının Özellikleri Nelerdir?

Chicco Goody Graphite Bebek Arabasının Özellikleri Nelerdir?

Chicco Goody bebek arabası, ebeveynlerin işini kolaylaştıracak pek çok özelliğe sahiptir. Tümüyle yatırılabilen sırt kısmı sayesinde yeni doğan bebeklerin dahi kullanımına uygundur. Yalnızca tümüyle yatırılmakla kalmayan aynı zamanda çoklu seçeneklerle bebeğinizin dilediği gibi oturmasına izin veren ayarlaması sayesinde bu bebek arabası, dışarıdaki yardımcılarınızdan birisi olacaktır. Üst kısmında bulunan tente, bebeğinizin hem sıcaktan hem de kötü hava koşullarından korunmasına yardımcı olur. Ekstra büyüyen tente ayarlamasıyla size kullanım özgürlüğü sunan bu ürün, aynı zamanda yağmurluğa da sahiptir. Bebeğinizle birlikte dışarı çıktığınızda konforlu bir yürüyüş deneyimi yaşayabilmeniz için alışveriş sepeti de bulunan bu puset, eşyalarınızı rahatlıkla taşıyabilecek kapasitededir. Yaptığınız bu gezilerin güvenli geçmesini sağlayan üründe 5 noktalı emniyet kemeri bulunduğu için çocuklarınıza göre ayarlanabilir özelliğe sahiptir.

Chicco Goody Graphite Bebek Arabası Kullanışlı mıdır?

Chicco Goody Graphite Bebek Arabası Kullanışlı mıdır?

Chicco Goody Graphite bebek arabası, sunduğu kolaylıklarla oldukça kullanışlı ürünler arasında yer alır. Bebeğinizin konforu ve güveni için pek çok faydalı özelliğe sahip olmasının yanı sıra bu ürün, ebeveynlerin de rahat kullanımı için özel olarak tasarlanmıştır. Özellikle tek bir tuşla katlanabilir olması sayesinde oldukça beğenilen bu bebek arabasının ağırlığı 6,9 kg’dir. Bu sayede kolaylıkla taşınabilen ürün, katlı hâldeyken ayakta durabildiği için kullanılmadığı zamanlarda rahatlıkla muhafaza edilebilir özelliktedir. Tekerlekleri polikarbondan üretilen Chicco Goody Graphite bebek arabası, sürüş esnasında sunduğu manevra kabiliyetiyle oldukça kullanışlıdır. Bu sayede yürüyüş yolunda karşılaşılan nesnelere karşı hızlı şekilde reaksiyon gösterilebilir ve güvenli sürüşün tadı doyasıya çıkarılabilir. Ayrıca ön kısmında tutma kolu da bulunduğu için bu ürün, çocuğunuz açısından da oldukça kullanışlıdır.

Chicco Goody Graphite Bebek Arabası Kaliteli midir?

Chicco Goody Graphite Bebek Arabası Kaliteli midir?

Chicco Goody Graphite bebek arabası, sahip olduğu özelliklerle son derece kaliteli olduğunu kanıtlar. Üretim materyali oldukça dayanıklı olan bu puset, uzun süre kullanımda dahi ilk günkü formundan uzaklaşmaz. Kaliteli tekerleri, aşınmaya karşı dirençli olduğu için çocuğunuzun ihtiyaç duyduğu süre boyunca konforlu gezi aracı olur. Uzun yıllar güvenle tercih edilebilecek kadar kaliteli olan bu ürün, çocuğunuz büyüse bile yeni bir bebeğiniz olduğunda onun için de kullanacağınız kadar dayanıklıdır. Özel dikiş detayları sayesinde kumaş kısmında herhangi bir yıpranmaya müsaade etmeyen ürün, uzun yıllar kullanılabilecek kadar kalitelidir. Sahip olduğu kullanışlı özellikleri ve birinci sınıf malzemeleriyle oldukça beğenilen bu ürünü siz de satın almak isterseniz Trendyol üzerinden uygun fiyatlarla kolaylıkla sipariş verebilirsiniz. Dilerseniz Chicco Goody Graphite bebek arabası yorumlarını aynı site üzerinden görüntüleyerek bu ürünü daha önce kullanan kişilerin deneyimlerini görüntüleyebilirsiniz.