Chemex Bloom -flow Kahve Demleme Sürahisi-2-5 Fincan-siyah

560 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Chemex Bloom -flow Kahve Demleme Sürahisi-2-5 Fincan-siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HOREKA DIŞ TİC LTD ŞTİ Satıcı Ünvanı: HOREKA DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0463048366400015 Vergi Kimlik Numarası: 4630483664
    Bu ürün HOREKA DIŞ TİC LTD ŞTİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 80 Adaet Caffeo 1x4 /80 Kahve filtresi hediyeli
  • Finum yeni BLOOM AND FLOW ™ kahve demlemesini lanse ederek özel kahve dünyasına büyük bir adım attı. “… Kendine bir lezzet yap!” Sloganını takiben şirket, özenle tasarlanmış mutfak gereçleriyle taze olarak hazırlandığında kahvenin üstün lezzetine değer veren kahve meraklıları için Şık bir cam sürahi ve benzersiz bir huni ekinden oluşan bu dökülen kahve demleme makinesi, kahvenizin en iyi şekilde çiçeklenmesini ve akışını sağlar. Herhangi bir V şeklindeki kağıt kahve filtresiyle kullanılabilir. Geliştirilmiş termal özellikler için makineyle üflenmiş borosilikat camla Almanya'da üretilen BLOOM AND FLOW® karaf ayrıca bir ısıtıcının üzerine, açık bir alevin üzerine ve hatta buzdolabına yerleştirilebilir. Özel tasarlanmış yaka, dokunması yumuşak olan kaliteli silikon malzemeden yapılmıştır. Tüm parçalar bulaşık makinesinde / mikrodalgada yıkanmaya uygundur ve BPA içermez. Demleme süreci 2-6 fincan için uygun V şeklinde bir kağıt koni seçin. Mükemmel bir uyum için kağıt koniyi yana doğru katlayın ve huniye yerleştirin. Huninin içindeyken filtreyi önceden yıkayın ve fazla suyu boşaltın. 20-50 gr orta-iri öğütülmüş kahve (fincan başına 10 gr kahve) ölçün ve filtreye koyun. Çiçeklenme aşaması: Zemini ıslatmak için az miktarda sıcak su dökün ve yaklaşık 40 saniye şişmelerini bekleyin. Akış aşaması: yavaş bir spiral hareketle sıcak su dökün. Dengeli, temiz bir fincan kahve için 4 dakikadan kısa demleme süresini hedefleyin. Kullanılmış filtreyi atmak için huniyi sapından çıkarmanız yeterlidir. Isıya hapsolması için kapağı sürahinin içine yerleştirin. Kahvenizin tadını çıkarın!

Ürün Özellikleri

  • Boyut/Ebat 23 x 28
Geri Bildirim Ver