Chaya Chameleon High

12.688,97 TL
Son 1 ürün!
Beden: 45
45

Ürün Bilgileri

Chaya Chameleon High

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BUZ24 Satıcı Ünvanı: LUCA LOJİSTİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609092777800001 Vergi Kimlik Numarası: 6090927778
    Bu ürün BUZ24 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu yenilikçi, yüksek kesimli quad paten, üstün destek ve mükemmel konfor sunmak üzere tasarlanmıştır. Dış taban, geliştirilmiş güç aktarımı için bir burulma çubuğu içeren cam elyaf takviyeli kompozit malzemeden yapılmıştır. Hafif, destekleyici bot, geniş dolguyla tamamlanarak size konfor ve destek arasında mükemmel bir denge sağlar. Bu çok yönlü dört tekerlekli paten, dayanıklı alüminyum dövme kasa, ofset burun durdurucu ve poliüretan (PU-) döküm Jelly Interlock yastıkları dahil olmak üzere bir dizi özel özelliğe sahip hafif ve sert bir Zena alüminyum plaka içerir. Yüksek kesimli CHAYA Chameleon benzersiz bir Flap'n'Strap sistemi sunar. Her kutuda tamamen çıkarılabilir ve değiştirilebilir üç ekstra renkte kanat (kırmızı, mavi ve altın) bulunur
  • bu da size patenlerinizi kişiselleştirme ve renkleri istediğiniz gibi değiştirme olanağı verir. CHAYA Drift tekerlekleri ve WICKED ABEC 9 freespin yataklarıyla tamamlanan bu harika jam pateni her seferinde hızlı, sorunsuz bir sürüş sunar. Yüksek kesimli CHAYA Chameleon, pateninizi yepyeni bir seviyeye taşımak için ihtiyacınız olan tüm araçları size sunar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver