Chavin Mangal Izgara Barbekü Temizleme Fırçası Kazıyıcı Cin348

89,99 TL

Ürün Bilgileri

Chavin Mangal Izgara Barbekü Temizleme Fırçası Kazıyıcı Cin348

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ehediye Satıcı Ünvanı: EHEDİYE BİLİŞİM HİZMETLERİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0326057020900001 Vergi Kimlik Numarası: 3260570209
    Bu ürün Ehediye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mangal ızgara barbekü temizleme fırçası kazıyıcı. Uzunluk : 21,5 cm. Kazıyıcı uzunluk : 7 cm. Fırça boyutu : 8 cm. Fırçaları çeliktir. Ürünün siyah gözüken yerleri plastiktir. Mangalınızı barbeküden sonra verimli bir şekilde temizlemek için. Üniversal: Odun kömürü, elektrikli ve gazlı mangal için temizlik fırçası - Dökme demir, paslanmaz çelik veya emaye ızgaralar için de uygundur - Yağ ve gıda artıklarını giderir. Paslanmaz çelik: Paslanmaz çelik kıllı mangal temizleme fırçası. Özellikle iyi temizleme performansı için. Plastik sap ve pratik asma halkası. Uzun sap: Sıcak durumda mangalın temizliğinde yanmaları önler. Sağlam: Paslanmaz çelik kıllar ve demir sap - Bükülmez - Profesyoneller ve yeni başlayanlar için - Barbekü hayranları ve sürekli ızgara yapanlar için ideal hediye. Ürün kutusuzdur.
Geri Bildirim Ver