Chanel Coco Mademoiselle Edp 100ml Parfüm

7.150 TL
Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.200 TL

Ürün Bilgileri

Chanel Coco Mademoiselle Edp 100ml Parfüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BYR KOZMETİK Satıcı Ünvanı: BYR KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0195090051500001 Vergi Kimlik Numarası: 1950900515
    Bu ürün BYR KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • *Tüm ürünlerimiz %100 orijinal ve faturalıdır *Tüm ürünlerimiz açılmamış, paketindedir *Tüm ürünlerimizin üzerinde ithalatını yapan firmanın bilgileri mevcuttur *Missliva"dan aldığınız tüm ürünleri güvendiğiniz parfümcülere gösterebilirsiniz, orijinal olmadığını iddia eden olursa iade edip, profimize olumsuz yorum yapabilirsiniz. *ÜCRETSİZ KARGO

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Aromatik
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

Chanel Coco Mademoiselle EDP 100 Ml Kadın Parfümü

Chanel Coco Mademoiselle EDP 100 ml kadın parfümü, özellikleri ile çoğu müşterinin beklentilerini karşılamayı başarır. Özel etkili formülü ile eşsiz bir deneyim sunar. Ürünü kullanan müşteriler aldıkları sonuçlardan ve performanstan oldukça memnun kalır. Kokusu, kalıcı yapısı ve pratik kullanım avantajı müşteriler tarafından büyük bir beğeni kazanır. Coco Chanel marka bu ürün, seçilen esanslar ile kişinin kendinden emin hissetmesine yardımcı olur. Oryantal olmasına rağmen ferah olmayı başaran parfümün 100 ml şişesi ise uzun ömürlü bir kullanım avantajı sunar. Bununla birlikte şişenin ideal boyutu sayesinde çantada kolaylıkla taşınabilir veya raf ve çekmecelerde rahatlıkla yer bulabilir. Kalitesi ile müşterileri memnun eden Coco Chanel kadın parfüm modelinin öne çıkan özellikleri şunlardır:

  • Özel etkili formül
  • Kadınsı hoş koku
  • Uzun ömürlü kullanım avantajı

Kadınsı Chanel Coco Mademoiselle EDP 100 Ml Kadın Parfümü

Kadınsı Chanel Coco Mademoiselle EDP 100 Ml Kadın Parfümü

EDP tipindeki Mademoiselle parfüm, güçlü bir kokuya sahiptir. Pembe renkli şık tasarımlı şişesi ile hoş bir görüntüye sahip olan 100 ml’dir. Estetik bir şekilde tasarlanan şişe her yere sığar ve kolay bir şekilde taşınır. Büyük bir beğeni ile kullanılan ürün etkileyici bir kokuya sahiptir. Boyun, kol ya da dekolte içine birkaç defa püskürterek kullanabilirsiniz. Uzun süre kalıcılığını koruyan ürün sık sık tazeleme ihtiyacını da giderir. Şıklığınıza değer katan kokusu ile kombininizi tamamlar. Chanel Coco Mademoiselle EDP 100 ml kadın parfümü kullananlar ürünün gösterdiği performanstan oldukça memnun kalır. Etkileyici kokusu, etraftaki herkesi kolaylıkla etkiler. Bu sayede ürüne rağbet giderek artar. Lüksün ulaşılabilir olmasını sağlayan markanın tasarladığı bu parfümü tercih ederek siz de etkileyici görüntünüzü eşsiz bir koku ile tamamlayabilirsiniz.

Etkileyici Chanel Coco Mademoiselle EDP 100 Ml Kadın Parfümü

Etkileyici Chanel Coco Mademoiselle EDP 100 Ml Kadın Parfümü

Enfes kokusu ve etkileyici aroması ile büyük bir memnuniyet yaratan Mademoiselle parfüm hakkında yapılan yorumlar da oldukça olumludur. Ürünü kullanan müşteriler tarafından yapılan yorumları okuyarak deneyimler hakkında bilgi edinebilirsiniz. Chanel Coco Mademoiselle EDP 100 ml kadın parfümü yorumları bölümünde ürünün notalarında kullanılan esansların çekici ve ferah olmasından memnuniyetle bahsedilir. Chanel Coco EDP 100 ml kadın parfümü içerisinde bulunan yasemin, gül, paçuli ve vetiver ortaya kalıcı ve oryantal bir koku çıkarır. Güçlü bu koku kişiyi rahatsız etmeden ferahlığı hissetmesini sağlar. Sıra dışı kişiliği ile sevilen Gabrielle Chanel’den ilham alınarak tasarlanan ürün, standartların dışına çıkan özgür ve cesur kadınların kokusu olmayı başarır. Siz de kadınsı ve cesur kokulardan hoşlanıyorsanız sizin için özenle üretilen Mademoiselle EDP parfümü tercih edebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Chanel Coco Mademoiselle EDP Kadın Parfümü

Uygun Fiyatlı Chanel Coco Mademoiselle EDP Kadın Parfümü

Kadınsı hoş kokusu, kalıcılığı, uzun ömürlü ve kolay kullanım avantajı ile büyük bir beğeni kazanan Mademoiselle 100 ml EDP parfüm, uygun fiyatlı olması ile ön plana çıkar. Gösterilen yoğun ilgide uygun fiyat avantajının büyük bir etkisi vardır. Chanel Coco Mademoiselle EDP 100 ml kadın parfümü fiyatı marka tarafından tüm özellikler ve avantajlar dikkate alınarak belirlenir. Ferah, kalıcı ve güçlü kokusu ile cesur ve bağımsız kadınların tercihi olan ürün bütçenizi sarsmaz. Romantik bir kokuya sahip olan parfümü günlük olarak kullanabilirsiniz. Aynı zamanda asil, zarif ve sıra dışı olmak için satın alabileceğiniz Mademoiselle, içeriğinde portakal, bergamot, Türk gülü ve ylang ylang özleri ile dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlar. Etkileyici, romantik ve cesur esansları ile öne çıkan ürüne Trendyol aracılığıyla sahip olabilirsiniz.