Champion OEM SPECIFIC ATF MB 1LT

400 TL

Ürün Bilgileri

Champion OEM SPECIFIC ATF MB 1LT

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KarıncaKararınca Satıcı Ünvanı: VİZYON OTOMOTİV İMALAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925021593000017 Vergi Kimlik Numarası: 9250215930
    Bu ürün KarıncaKararınca tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN ÖZELLİKLERİ AÇIKLAMA Bu yağ, özellikle MB 7 vitesli otomatik şanzımanlar ve NAG-V Sport şanzımanlar için geliştirilen, titizlikle seçilmiş oldukça yüksek kaliteli baz yağlara dayalı sentetik madeni yağdır. Mükemmel sürtünme dayanımı ve üstün performans sağlar. UYGULAMALAR Bu ATF, Mercedes-Benz marka 7G-Tronic ve 5 Vitesli otomatik şanzımanlar için tavsiye edilir. Özel yapısı ve özellikleri nedeniyle başka bir uygulamada kullanıma uygun değildir. ÖZELLİKLER Yıpranmaya karşı koruma: önemli ölçüde artan şanzıman ömrü.Sürtünme özellikleri: çok akıcı ve titreşimsiz vites değiştirme.Uzun yağ ömrü: mükemmel termal ve oksitlenme stabilitesi. MB: 236.14 Değerli müşterimiz
  • * Mağazamızdaki ürünlerle ilgili bilgiler üreticilerin ve toptancıların kataloglarından araştırılarak derlenmiştir. Ürün fotoğrafları kendimiz tarafından çekilmiş olup temsili fotoğraf değildir ve stoklarımızdaki ürünlere aittir. * Siparişlerinizdeki hata payını en aza indirmek için, emin olmadığınız parçalarda iletişim bilgilerinizi, aracınızın şase numarasını ve parça bilgisini mağazaya soru sor kısmından bize göndermeniz yeterli olacaktır. (Hafta içi 09:00-18:00 Cumartesi 09:00-14:00 saatleri arasında) Uzman ekiplerimiz, aracınızı üreten firmanın elektronik parça kataloğundan ve şase sorgulamadan parça araç uyumu kontrolünü yaparak en kısa sürede tarafınıza geri bildirim yapacaktır. Tüm ürünlerimiz ücretsiz kargo ile tarafınıza gönderilmektedir. Farklı bir kargo ile gönderilmesi için mağazamızla iritabata geçebilirsiniz. Not: Değişim ve iade talepleriniz için lütfen ilk önce mağazamızla iletişime geçiniz. Kargo Bilgileri Siparişleriniz aynı gün 15:00 da kargoya verilmektedir. 15:00' dan sonra verilen siparişler ertesi gün sabah gönderilmektedir. Keyifli alışverişler ve kazasız iyi sürüşler dileriz :)

Ürün Özellikleri

  • Litre 1 Litre
Geri Bildirim Ver