Chakra New Room Bouquet 500 ML Powder Pleasure

1.999,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Chakra New Room Bouquet 500 ML Powder Pleasure

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Chakra Satıcı Ünvanı: CHAKRA MAĞAZACILIK TİCARET VE ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0209064163300015 Vergi Kimlik Numarası: 2090641633
    Bu ürün Chakra tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ortama hızla yayılan, oldukça kalıcı ve yoğun koku sağlayan çubuklu oda kokusu, aynı zamanda ortamınıza dekoratif bir dokunuş katarak dekorasyona görsel destek de sağlar. Kalıcı oda kokuları arasında en çok tercih edilen seçeneklerden olan, pek çok estetik duyuya aynı anda hitap eden bu kokular, genellikle rahatça görülen raf ve sehpa gibi açık yüzeylerde kendilerine yer bulur ve sergilenir. Kullanımı oldukça kolay olan bu ürünler, kapalı parfüm şişesi ve çubukları ile elinize ulaşır. Şişeyi açıp çubukları içine koymanız, hafifçe karıştırmanız ve bir süre bekledikten sonra çubukları ters çevirip ıslak ucu yukarıya bakacak şekilde sabit bir yüzeye yerleştirmeniz yeterlidir. Dışarıda kalan ucu kurudukça, çubukları çevirerek parfümlü kısımların açıkta durmasını sağlarsanız daha yoğun hissedilen bir koku deneyimi yaşayabilirsiniz. Bunu çok sık tekrar etmenize gerek olmamakla beraber, kokunun azalmaya başladığını hissettiğiniz günlerde yapmanız yeterli olacaktır. Yaklaşık 1-1.5 ay arası etkisi süren bambu çubuklu oda kokusu, bambunun tüm parfümü çekmesi ile yavaş yavaş biter. Şeffaf şişeler sayesinde bittiği zaman bunu gözlemleyebilirsiniz. Çubuklu oda kokusu kullanılan odaların düzenli olarak havalandırılması önemli bir detaydır. Bu sayede sirkülasyona giren odadaki hava değişimi hem güzel kokuyu daha rahat almanızı sağlar hem de oda kokusu yoğunluğunu dengeler.500 mlPowder PleasureODA KOKUSUSTD
Geri Bildirim Ver