Chailea Doğal Keçi Sütü Sabunu Çay Ağacı Yağlı Peeling Lekelenme Önleyici Doğal El Yapımı 100 g

109,90 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  109,90 TL
%20 indirim
8 x  87,92 TL
703,36 TL
%25 indirim
9 x  82,43 TL
741,83 TL
%35 indirim
10 x  71,44 TL
714,35 TL

Ürün Bilgileri

Chailea Doğal Keçi Sütü Sabunu Çay Ağacı Yağlı Peeling Lekelenme Önleyici Doğal El Yapımı 100 g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Chailea Doğal Sabun Satıcı Ünvanı: ÇAYKİM KOZMETİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Rize Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0232129455500001 Vergi Kimlik Numarası: 2321294555
    Bu ürün Chailea Doğal Sabun tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Chailea Doğal Keçi Sütü Sabunu Oldukça yumuşak bir dokuya sahip olan pastörize keçi sütü, doğal sabun yapımında kullanıldığında ortaya cildi yumuşatmada ve nemlendirmede oldukça başarılı olan bir ürün çıkmaktadır. Süt içerikli temizlik malzemeleri genel olarak bu özellikleri sayesinde tercih edilmektedirler. Duş jeli, sabun, şampuan gibi farklı türde temizlik ürünleri içerisinde çeşitli sütler kullanılabilmektedir. Bu yazımızda içeriğinde pastörize keçi sütü bulunan doğal sabun hakkında bilgiler veriyor olacağız. Canlı Bir Cilt İçin Keçi Sütü Sabunu Doğal sabunların en sevilen özelliklerinden biri ciltte yumuşak ve temizlenmiş bir his bırakmalarıdır. Böylelikle hem nemlendirilmiş hem de derinlemesine arındırılmış bir cilde sahip olmak mümkündür. İçeriğinde pastörize keçi sütü bulunduran ve ipeksi bir doku için tercih edilebilecek olan doğal keçi sütü sabunu, temizlik anlamında da diğer ürünlerden geri kalmamaktadır. Düzenli bir şekilde kullanıldığında cildi derinlemesine temizler ve rahatlatır. Böylece uzun vadede etkili sonuçlar görebilmeniz mümkündür. Elbette ki doğal bir yapıya sahip olması tüm bunlardan daha önemli bir özelliği olmaktadır. Cilde zarar verebilecek veya tahriş edebilecek herhangi bir kimyasal içermeyen doğal keçi sütü sabununu her cilt tipine sahip insanlar güvenle kullanabilmektedir. Keçi Sütü Sabununun İçeriği Chailea doğal keçi sütü sabunu yapısında pastörize keçi sütü dışında çay ağacı yağı da içermektedir. Doğal çay ağacı yağı sabunu ile ilgili olan yazıda da bahsettiğimiz gibi bu yağ cilt üzerinde güvenle kullanılabilen ve aromaterapi alanında da sıklıkla tercih edilen bir yağdır. Bu çalışmada bahsedildiği gibi, çay ağacından elde edilen bu bitkisel yağ uzun yıllardır aromaterapi alanında önemli bir yere sahiptir. Tek başına kullanılmasının dışında farklı esans yağlar ile birleştirildiğinde de birçok cilt sorununa alternatif bir çözüm olabilmektedir. Buradan da anlaşılacağı gibi keçi sütü sabunu hem cildi yumuşatarak temizleyip ipeksi bir doku hissi sağlamaktadır hem de çay ağacı yağının getirdiği imkanlardan yararlandırmaktadır. Hangi cilt tipine sahip olduğunuz fark etmeksizin kullanabileceğiniz bu temizlik ürünü bilinen herhangi bir yan etki içermemesi sayesinde isteyen herkes tarafından kullanılabilecek bir üründür. Diğer birçok çeşitteki süt ürününde olduğu gibi keçi sütü de yapısı bakımından cilt dokusundaki pürüzleri azaltmaya ve daha ipeksi bir yüze sahip olmaya yardım etmektedir. Hem temizlik hem sağlık hem de güzellik için keçi sütü sabunu kullanmak güzel bir tercih olacaktır.
Geri Bildirim Ver